Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a fost din nou la spital: „Am început să surzesc. Probabil...”

Publicat pe

Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce, de curând, a fost la spital. Asta s-au întrebat sutele de fani ai artistului, vizibil îngrijorați, după ce el a apelat recent la ajutorul medicilor. Marele actor a povestit că a început să surzească și că se simte sleit de puteri, obosind foarte repede. El a oferit detalii și despre starea soției sale, spunând că, din păcate, „nu face deloc bine'.

Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a fost din nou la spital: „Am început să surzesc. Probabil...'Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a fost din nou la spital: „Am început să surzesc. Probabil...'

Momente grele pentru Alexandru Arșinel. După ce în urmă cu câteva luni a fost infectat cu coronavirus, iar recent a apelat la mai multe spitale, marele actor le-a mai dat o veste tristă fanilor. Celebrul artist a povestit că nu are deloc energie și că a început să surzească.

Citește și: Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital:„Nici medicii parcă nu îi dau de cap'

Citește și: Alexandru Arșinel, despre relația dintre fiul lui și Andreea Esca:„Când ei erau împreună…'

Citește și: Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express:„Nu mai înțelegeam nimic'

Citește și: Prințesa Beatrice a născut o fetiță!Regina Elisabeta a II-a e străbunică a 12-a oară

Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a fost din nou la spital

Alexandru Arșinel nu trece printr-o perioadă deloc bună. Actorul consideră că în urma problemelor de la plămâni, acum nu mai are deloc energie și resimte mai repede oboseala. Pe lângă asta, el a început să surzească. Deși starea lui de sănătate e una precară, fire luptătoare, el spune că este ok și dă vina și pe „semnele îmbătrânirii'.

În ceea ce o privește pe soția lui, din păcate, nici ea nu este mai bine. Alexandru Arșinel a mărturisit că se cutremură de fiecare dată când îi vede tristețea din privire. În ciuda problemelor de sănătate, ea a avut parte de o bucurie. I-a plăcut foarte mult că au fost la munte și că iau masa împreună în fiecare zi.

„Nu am energie, obososesc repede. Am fost și la plămâni, cred că de la plămâni ni se trag și astea. Dar eu zic că sunt OK. Am început să surzesc, așa sunt bătrânii. Probabil sunt înfundat.

Soția mă așteaptă la masă în fiecare zi. Ea s-a bucurat foarte mult că am fost la munte. Am cumprat niște utilaje care să mă ajute la transport, dar nu am reușit să le folosesc încă. Ea nu face bine, nu face bine, nu face bine nici pentru ea, dar nici pentru noi. Are atâta tristețe în ochi că te cutremură', a spus Alexandru Arșinel într-o emisiune tv, potrivit cancan.ro.

„Am început să surzesc. Probabil…'

Alexandru Arșinel a abordat și sfera profesională. Marele actor a susținut că Vasile Muraru „s-a gândit la el' și că l-a sunat să colaboreze în continuare, lucru care l-a bucurat. El a resimțit foarte greu perioada pandemiei, spunând că tuturor artiștilor le-a lipsit publicul.

„Dorul trebuie să-l scot acum pentru că mi-a fost interzis de Primarul general al Capitalei care nu mi-a mai prelungit contractul de colaborare cu teatrul pe care-l slujesc de aproape 60 de ani. Asta nu înseamna că directorul de teatru, Vasile Muraru, excelentul actor și manager, nu s-a gandit la mine. M-a sunat chiar astăzi și mi-a spus că o să continuam colaborarea într-un fel sau altul.

Avem pe rol o piesă de teatru. Eu spun treaba asta ca stare de moment, dar în general, a fost o perioadă foarte dificilă. Nu știu artiștii cum au putut să depășească aceast moment, având în vedere lipirea lor cu toată ființa de această meserie și faptul că pandemia ne-a oprit să mai apărem în fața publicului', a continuat actorul.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter