Alexandru Arșinel, despre relația dintre fiul lui și Andreea Esca: „Când ei erau împreună...”

Publicat pe

Andreea Esca este una dintre vedetele de la noi care a preferat, încă de la debutul ei pe micile ecrane, să fie foarte discretă cu viața ei personală. Dar, după ce și-a lansat cartea numită „Ce-am făcut când am tăcut' a fost lansată, un secret bine ascuns al vedetei Pro TV a ieșit la iveală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În cartea sa, Andreea Esca povestește că în liceu prima ei iubire a fost nimeni altul decât fiul lui Alexandru Arșinel, Bogdan. Povestea de amor neîmplinită a uimit pe toată lumea.

Alexandru Arșinel, despre relația dintre fiul lui și Andreea Esca: „Când ei erau împreună...'Alexandru Arșinel, despre relația dintre fiul lui și Andreea Esca: „Când ei erau împreună...'

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia.

Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.

De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?', scrie Andreea Esca în cartea sa, Ce-am făcut când am tăcut'.

Ce spune Alexandru Arșinel despre relația Andreei Esca cu fiul ei

Contactat de jurnaliștii de la Impact.ro pe marginea acestui subiect, actorul a mărturisit pentru Impact.ro că fiul său nu i-a vorbit niciodată despre această relație și că, în acea perioadă, fiind plecat prin țară.

„Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei eram împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună.

Fiul meu nu mi-a povestit nimic, niciodată despre această relație! Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă.

Acum în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva. Nu am avut mărturisiri de astea . Este și a fost un bărbat foarte discret. Cred că se și supără și acum dacă insist pe asemenea subiect. Nici acum nu intru în viața lui chiar dacă s-a așezat la casa lui', a declarat actorul pentru sursa amintită mai sus.

Citește și: Ce a făcut Andreea Esca înainte de a se angaja la PRO TV și cum a câștigat primii bani: „Eram în liceu'

Citește și: Cum arată Andreea Esca nemachiată, la 47 de ani. În trecut a apelat la botox pentru a scăpa de riduri, dar s-a lecuit! Ce trucuri are acum

Citește și: De ce poartă Raluca Bădulescu perucă

Citește și: Gestul surprinzător făcut George Burcea, după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el de pe Instagram

Povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram

Povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram nu a început imediat, așa cum vedeta și-ar fi dorit. Prezentatoarea Știrilor ProTV a avut puțin de așteptat până când soțul ei s-a îndrăgostit de ea.

Mi se părea că este mai tare decât mine. A fost prima dată când am zis că nu cred că o să reușesc cu băiatul ăsta. În sfârșit îmi găsisem nașul. Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni și mi-a plăcut foarte mult.‘, a declarat Andreea Esca pentru Revistatango.ro.

Pentru a se face remarcată, Andreea Esca a apelat la diverse trucuri. Ea a povestit că își dorea să se întâlnească cu el, dar a descoperit că el era într-o altă relație.

„L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el.

Andreea Esca: „El nu m-a sunat'

Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. (…) I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună și mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat.

Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat' , a mai povestit prezentatoarea TV pentru sursa mai sus menționată.

Când s-a lansat Andreea Esca în televiziune

Debutul Andreei Esca în televiziune a avut loc pe vremea când prezentatoarea avea doar 19 ani. A primit cârma unui jurnal de știri, semn că meseria îi era predestinată încă de acum 30 de ani. Atunci, ea lucra la Soti TV, prima televiziune independentă din România, în 1992.

Andreea Esca se identifică cu Pro TV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter