Cum arată iubitul Angelei Gheorghiu, mai tânăr cu 22 de ani. Au plecat în vacanță, în Elveția

Publicat pe

Angela Gheorghiu trăiește o viață de basm de când și-a refăcut viața alături de iubitul mai tânăr cu 22 de ani decât ea. Fire discretă, celebra soprană le-a făcut o bucurie fanilor și le-a împărtășit recent câteva imagini cu ea și partenerul ei. Cei doi au plecat împreună în vacanță, în Elveția, și nu au ezitat să-și împartă gesturi tandre.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Angela Gheorghiu a luat viața de la zero în urmă cu opt ani. Vedeta a reușit să treacă peste mariajul eșuat, găsindu-și fericirea în brațele partenerului ei actual. Deși gurile rele nu le-au dat prea multe șanse de a rămâne împreună, el fiind mai mic cu 22 de ani, au demonstrat că dragostea lor e una puternică.

Cum arată iubitul Angelei Gheorghiu, mai tânăr cu 22 de ani. Au plecat în vacanță, în ElvețiaCum arată iubitul Angelei Gheorghiu, mai tânăr cu 22 de ani. Au plecat în vacanță, în Elveția

Așadar, în prezent, Angela Gheorghiu se iubește de aproape zece ani cu actualul ei partener, Mihai Ciortea. Bărbatul este de meserie stomatolog. Acesta a reușit să-i fure inima sopranei în anul 2013, după ce ea se despărțise de soțul ei, Roberto Alagna.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Angela Gheorghiu și iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Cum l-a cunoscut soprana pe Mihai și ce a atras-o la el:”E îngerul meu pe Pământ!”

Citește și: Drama neștiută a sopranei Angela Gheorghiu:fostul ei soț era violent! „Am divorțat pentru el. Nu am mai vrut să trăiesc cu ideea că…”

Citește și: Actorul Sean Lock a murit la 58 de ani.De ce boală suferea

Citește și: George Burcea, declarație cu subînțeles despre despărțirea de Viviana Sposub:„Nu am nici…'

Cum arată iubitul Angelei Gheorghiu, mai tânăr cu 22 de ani

Povestea lor de iubire pare desprinsă din filmele de dragoste. Mihai Ciortea era un mare fan al Angelei Gheorghiu, impresionat de vocea ei unică, iar visul i s-a îndeplinit treptat. Cei doi au devenit iubiți, iar de atunci sunt inseparabili. Bărbatul demonstrează cu fiecare ocazie că e un partener devotat, însoțind-o pe artistă la toate spectacolele.

De când și-a refăcut viața, Angela Gheorghiu a preferat să păstreze discreția în privința părții sentimentale. De curând, soprana și-a luat prin surprindere toți fanii din mediul online, prin câteva poze de colecție cu ei doi.

Au plecat împreună în vacanță, în Elveția

Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea au decis să se bucure de vară într-un cadru de poveste. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat împreună către un sătuc din Elveția, unde s-au simțit minunat, dovadă fiind pozele de pe Instagram. Aceștia nu au fost singuri, ci însoțiți de câțiva membri ai familiei. În imagini, soprana și partneerul ei se țin în brațe, gestul fiind un simbol al iubirii pe care și-o poartă.

„E îngerul meu pe pământ'

În urmă cu ceva timp, Angela Gheorghiu îl descria pe Mihai Ciortea ca fiind „îngerul ei pe pământ'. Artista a spus despre el că este frumos din toate punctele de vedere, iar uneori nu-i vine să creadă că e real.

„Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată.

Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit aievea', spunea Angela Gheorghiu pentru revista Elle.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter