Nicole Cherry, despre faptul că a picat la preselecții, la Românii au Talent: „Această întâmplare m-a...”/ EXCLUVIV

Publicat pe

Drumul lui Nicole Cherry în muzică nu a fost unul lin! Dimpotrivă, el a devenit cu atât mai anevoios cu cât, la început, nu a trecut de preselecțiile „Românii au talent'. Artista ne-a vorbit despre succesul fulminant de care s-a bucurat și ce s-a întâmplat la scurt timp după ce a lansat „Memories'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cred că toată lumea ține minte hitul „Memories, iar eu fac parte dintre cei care au crezut că ești o artistă străină. Și, ca mine, mulți alții. A fost ăsta un avantaj sau un dezavantaj?

A fost un avantaj… dezavantaj, ca să îi spunem așa. Când oamenii au auzit
prima dată piesa, cum ai spus și tu, nu știau sau nu s-ar fi gândit că sunt
româncă și am primit numai mesaje încurajatoare și de laudă. Când au aflat
că, de fapt, sunt din România, toate acele încurajări au devenit critici. Mereu mi s-a părut ciudat cum opiniile pot să difere în funcție de naționalitatea unui om. Consider că talentul și calitatea muzicii nu sunt predeterminate de țara din care provine artistul și nici nu ar trebui să conteze.

Nicole Cherry, despre faptul că a picat la preselecții, la Românii au Talent: „Această întâmplare m-a...'/ EXCLUVIVNicole Cherry, despre faptul că a picat la preselecții, la Românii au Talent: „Această întâmplare m-a...'/ EXCLUVIV

Nicole Cherry: „A fost puțină agitație în jurul meu la început'

Cred că erai elevă în școala generală la debut… Cum s-au comportat colegii și profesorii cu tine, atunci?

A fost puțină agitație în jurul meu la început, au existat oameni care au încercat să se apropie de mine din interes, dar cred că am moștenit de la
tata această abilitate de a-mi da seama de la prima conversație cu o persoană dacă ar fi bine pentru mine sau nu să am în viața mea persoana respectivă. Tocmai de aceea, i-am păstrat lângă mine doar pe oamenii despre care am simțit că își au locul în viața mea.

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu socrii și cine o va ajuta la creșterea fetiței:”În primii doi ani…”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu vor Nicole Cherry și iubitul ei să se căsătorească:„Vreau să fac mai multe lucruri înainte'

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Roxana Nemeș la cununia civilă.A fost cumpărată la reduceri

Citește și: Bianca Rus, primele declarații despre divorț:„Am scăpat de un om violent'

Nicole Cherry, despre debutul de succes

Cui îi datorezi debutul tău fulminant?

Toată copilăria mea am făcut televiziunea copiilor cu regretatul Titus Munteanu. Acest om extraordinar m-a impulsionat încă de atunci, îmi aduc aminte că îmi spunea: „Nicole, tu ești un artist!. Din punct de vedere muzical, țin să îi mulțumesc profesorului meu de canto, Mihai Sirlican, fondatorul grupului Andante.

Nicole Cherry, despre „Românii au talent': „Am fost dezamăgită'

Puțini își mai amintesc că nu ai trecut de preselecțiile „Românii au talent. Spuneai că ți-ai fi dorit să o auzi pe Andra că i s-a făcut pielea de găină. Și, totodată, ai spus că a fost cea mai mare dezamăgire din viața ta. Cum îți amintești acele momente? Și cum ai reușit să depășești totul?

Chiar dacă am fost dezamăgită pe moment, cum era și normal, această
întâmplare m-a motivat și mai mult. Am știut că aceasta este cariera pe care vreau să o urmez și am fost norocoasă să am în viața mea persoane care m-au susținut necondiționat și au crezut în mine

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter