Andi Moisescu, despre căsnicia cu Olivia Steer: „Atunci când e dragoste reală și puternică...”

Publicat pe

Andi Moisescu, detalii neștiute despre căsnicia cu Olivia Steer. Andi Moisescu este destul de rezervat atunci când vine vorba despre viața personală. Totuși, vedeta de la ProTV a făcut, într-un interviu recent, mai multe dezvăluiri inedite și în același timp mai puțin cunoscute despre căsnicia cu Olivia Steer.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andi Moisescu, detalii neștiute despre căsnicia cu Olivia Steer. Cele două vedete s-au căsătorit în 2004 și de atunci reprezintă unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Iată care este secretul căsniciei lui Andi cu Olivia.

Andi Moisescu, despre căsnicia cu Olivia Steer: „Atunci când e dragoste reală și puternică...'Andi Moisescu, despre căsnicia cu Olivia Steer: „Atunci când e dragoste reală și puternică...'

Andi Moisescu, detalii neștiute despre căsnicia cu Olivia Steer

„Cred că sunt aceleași de când lumea. Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste.

Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva', a declarat Andi Moisescu, într-un interviu pentru Ciao.

Citește și: Ce frumoși și talentați sunt băieții lui Andi Moisescu. Învață meserie de la tatăl lor:Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi, avem chiar discuţii aprinse

Citește și: Imagini de colecție: Cum arăta Andi Moisescu în urmă cu zece ani și ce spuneau el și Olivia Steer despre sănătate

Citește și: Cum se simte Larisa Iordache după accidentarea de la Jocurile Olimpice

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Sunt împreună de 18 ani

Andi Moisescu este o fire romantică

Andi Moisescu, detalii neștiute despre căsnicia cu Olivia Steer. Totuși, o relație de 16 ani are nevoie și de muncă să reziste. El mărturisește că este un tip romantic. Totuși, atunci când Andi a fost întrebat despre gesturile romantice pe care le face în căsnicia cu Olivia, Andi a preferat să fie discret:

„Cred că sunt romantic, da. Sau cel puțin așa îmi place să cred. În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră…

Adesea nu mi se întâmplă să cumpăr flori, de ce să te mint, deși chiar ieri am cumpărat un buchet de flori.

Dar, e adevărat, că nu pentru soția mea, ci am fost la cineva pentru prima oară într-o vizită și am acest obicei vechi, să nu intru într-o casă unde există și o femeie… fără să mă duc cu un buchet de flori. Mi se pare că e un gest minim de bun simț', a mai spus Andi Moisescu.

Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer

Andi Moisescu, detalii neștiute despre căsnicia cu Olivia Steer. Într-un interviu pentru Viva, dat în urmă cu câteva luni, Andi Moisescu, o vedetă discretă, a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Olivia Steer.

„Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru.

Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o’, spunea Andi Moisescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter