Cât plătește Mihai Morar pentru școala fetelor sale: „Nu există o investiție mai bună decât aceea în educație”

Publicat pe

Mihai Morar plătește enorm pentru școala fetelor sale! Fostul prezentator TV nu se uită la bani atunci când vine vorba despre educația gemenelor lui. Acestea învață acum la o școală „a viitorului', care ajunge la costuri de câteva mii de euro pe an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fostul prezentator TV recunoaște că investește o sumă destul de mare în educația fiicelor sale. Mara și Cezara au început în această toamnă cursurile la „școala viitorului', așa cum o intitulează chiar tatăl acestora.

Cât plătește Mihai Morar pentru școala fetelor sale: „Nu există o investiție mai bună decât aceea în educație'Cât plătește Mihai Morar pentru școala fetelor sale: „Nu există o investiție mai bună decât aceea în educație'

Când vine vorba de educația fiicelor lui, Mihai Morar consideră că trebuie scos până și ultimul ban pentru ca acestea să aibă ce învăța. Astfel, fostul prezentator de la Antena Stars a investit toate economiile sale într-o școală asemănătoare cu cele din America.

Citește și: Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar, la Antena Stars.Suma era una modestă

Citește și: Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19 și a publicat fotografia:”Am încredere că oamenii care au creat vaccinul îmi vor binele”

Citește și: Elena Lasconi, prima reacție după despărțirea Alexandrei Stan de soț:„O poveste tristă!'

Citește și: Ce cadouri a primit Simona Halep la cununia civilă.Surpriza pregătită de Toni Iuruc

Cât plătește Mihai Morar pentru școala fetelor sale

Este adevărat că fostul prezentator TV nu se uită la bani când vine vorba de educația copiilor săi. Acesta a dorit ca gemenele lui, în vârstă de 13 ani, să studieze la o școală „a viitorului', după cum o numește el însuși.

Pe site-ul școlii unde fetele studiază sunt afișate prețurile pe care părinții trebuie să le achite ca cei mici să învețe într-un loc de lux. Astfel, taxele încep de la 760 euro/lună pentru un program care începe de la ora 08:00 și se termină la 14:00. În plus, dacă sunt selectate activități suplimentare, suma poate ajunge până la 930 euro/lună.

„Visez o țară cum este această școală'

Mihai Morar pare extrem de încântat de locul în care fetele sale studiază în prezent. Vorbește despre instituția de învățământ ca o clădire din viitor în care copiii să poate să se dezvolte atât psihic, cât și emoțional. Adevărul este că cei mici se pot bucura de un bazin pentru înot, calculatoare și aparatură de ultima generație, un teren mare de fotbal, dar și multe alte spații special amenajate pentru siguranța și evoluția copiilor.

„Sunt fericit că Mara și Cezara se educă, începând de azi, la cea mai frumoasă școală din România. Drumul lor continuă, dar într-un campus care a fost creat ca o școală a viitorului. Iar viitorul începe azi. E acum. Mi-aș dori o țară care să arate ca această școală. Sunt tare mândru de munca făcută cu dragoste și sacrificiu. Cei doi ani nedormiți, neobosiți vor schimba vieți pentru totdeauna. Olga și Cătălin, sunteți modele pentru mine și pentru copiii mei. Pentru că nu există o investiție mai bună decât aceea în educație. Visez o țară cum e această școală', a scris Mihai Morar pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter