INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei: "M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile"/ EXCLUSIV

Publicat pe

INNA s-a numărat printre cei mai bine plătiți nu doar din România, ci și din Europa de Est. Își permite aproape orice, însă cu toate acestea, artista susține că nu a pierdut nicio clipă simțul realității! Vedeta ne-a vorbit despre câștigurile ei și pe ce alege să dea banii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au existat momente în viața ta când ți-ai dorit să nu fi fost atât de „vizibilă, ți-a dăunat faima de care te bucuri în relațiile personale? Ne referim și la prieteni, și la relații sentimentale…

Au fost mici momente de deznădăjduire, în care multe puteau părea mai grave decât sunt. Dar mereu am încercat să rămân în echilibru și să învăț din fiecare experiență.

INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei: "M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile"/ EXCLUSIVINNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei: "M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile"/ EXCLUSIV

INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei

Dacă ar fi să faci un top al momentelor memorabile din cariera ta, care ar fi pe primele locuri? Consideri că ai avut și vreun eșec? Sau ceva care nu a ieșit tocmai cum voiai tu?

Îmi este greu să fac un top al momentelor memorabile, cu siguranță au fost multe. Piese în topuri, muzica mea în filme și reclame internaționale, concerte pe marile scene ale lumii, colaborări de succes. Sunt recunoscătoare pentru absolut tot, chiar și pentru eșecuri. De fiecare dată, te ridici mai puternic după un episod mai puțin fericit.

Citește și: Inna a arătat tot la The Artist Awards!Ținuta controversată pe care a purtat-o

Citește și: INNA dezvăluie secretul relației cu Deliric, după 8 luni împreună:”Sunt câteva ingrediente de bază”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Vlăduța Lupău când a debutat în muzică.Și-a făcut multe operații estetice

Citește și: Angela Similea, mesaj dureros după moartea lui Dorin Anastasiu:„Astăzi ești și mâine nu se știe…'

INNA: „M-am ocupat de multe ori singură de cumpărături'

Ca artist, ai călătorit în întreaga lume… Știu că o perioadă ai locuit la
Barcelona. Ce se întâmplă cu locuința ta de acolo? Mai mergi în Barcelona sau poate ai închiriat-o?

Merg la Barcelona de fiecare dată când îmi permite timpul, este a doua mea casă!

Îmi aduc aminte că, în 2011, ai fost cel mai bine plătită artistă din România și din Europa de Est. Iar acela a fost doar începutul… Sunt însă convinsă că pentru tine banii nu sunt un scop în sine. Ai simțit vreodată că banii te-au făcut să pierzi simțul realității? Știi cât costă o pâine, cât costă un litru de benzină, ai rămas o persoană cumpătată?

Nu am pierdut simțul realității și mai ales în ultimul an, în care am stat mai mult pe acasă, m-am ocupat de multe ori singură de cumpărături și știu prețurile.

INNA: „Cred că extravaganța înseamnă ceva diferit pentru fiecare'

Teoretic și practic, îți permiți cam orice, însă asta nu te-a făcut să-ți pierzi capul și nici modestia. Sunt totuși și momente în care mai
comiți și mici extravaganțe? Care e cea mai mare sumă pe care ai cheltuit-o pentru a-ți achiziționa un obiect? În general, în ce-ți investești banii?

Cred că extravaganță poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des. Sunt destul de echlibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter