Angela Similea, mesaj dureros după moartea lui Dorin Anastasiu: "Astăzi ești și mâine nu se știe..."

Publicat pe

Angela Similea a primit foarte greu vestea că Dorin Anastasiu a trecut la cele veșnice și a transmis un mesaj dureros după moartea artistului. Solistul de muzică ușoară s-a stins la 78 de ani, pe 18 septembrie și ieri a fost condus pe ultimul drum, la cimitirul Sfânta Vineri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Îndurerată de moartea prietenului și colegului său de scenă, Angela Similea a transmis condoleanțe pe Facebook familiei lui Dorin Anastasiu, artistul alături de care câștiga, în urmă cu 50 de ani, trofeul Cerbul de Aur. Cântăreața regretă enorm moartea solistului de muzică ușoară, pe care îl numește „Prinț”.

Angela Similea, mesaj dureros după moartea lui Dorin Anastasiu: "Astăzi ești și mâine nu se știe..."Angela Similea, mesaj dureros după moartea lui Dorin Anastasiu: "Astăzi ești și mâine nu se știe..."

„Cu greu îmi găsesc cuvintele.

Vestea plecării colegului meu Dorin Anastasiu m-a întristat foarte tare.

Nu știu dacă suferea de ceva… este șocant…

Astăzi ești și mâine nu se știe..

Dar iată că pe cerul ce ne acoperă pe toți s-a mai aprins o stea. DORIN, cu Lumina lui s-a ridicat la CER!

Un prinț a fost Dorin…

Un Prinț în apariție, în atitudine, în cântec…', a spus Angela Similea.

Angela Similea a povestit și cum l-a cunoscut pe regretatul cântăreț. Angela Similea avea o frumoasă legătură de prietenie cu Dorin Anastasiu, ce a început în momentul în care cei doi s-au întâlnit la cursurile de canto.

Angela Similea i-a transmis un mesaj Doinei Anastasiu, explicând că îi pare foarte rău pentru că nu poate să îi fie alături în aceste momente extrem de dificile, dar fiecare gând bun pe care îl are se îndreaptă către familia îndurerată.

„Ne-am cunoscut la cursurile de canto la clasa prof. Florica Orăscu. Era un coleg bun, cald, susținător… Și purta în el o inimă de copil. Foarte rău îmi pare că ne-ai părăsit, Dorin… Să ai un zbor lin, purtat de îngeri și să te odihnească Dumnezeu!

Doina, draga mea, nu pot fi lângă tine acum, dar inima mea este cu tine…

Cunosc această durere, off… Să vă întărească Bunul Dumnezeu!', a mai zis Angela Similea.

Citește și: Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan, după vizita ei în România: „E înțelegător’

Citește și: Iulia Vântur a împlinit 41 de ani! Și-a sărbătorit ziua de naștere în România, fără Salman Khan

Citește și: Loredana Groza neagă că are COVID-19 și că e internată în spital:„ Am avut nişte probleme…’

Dorin Anastasiu a murit cu ultima dorinţă neîmplinită

Dorin Anastasiu a plecat dintre noi cu o mare dorinţă: îşi dorea să scoată un album cu piesele sale lansate de-a lungul anilor precum „Arlechino”, „Manuela” sau „Chiar dacă tu”.

Ultima să apariţie a sa în public a fost la lansarea unui album al lui Cornel Constantiniu, în 2019, după care a început să plănuiască această relansare.

„Îşi dorea cu ardoare să lanseze acest album cu piesele sale, să adune poate într-un dublu CD melodii de care multă lume nu îşi mai aducea aminte. De aceea şi venea la evenimentele organizate de Paul Stîngă şi pe care le prezenta Octavian Ursulescu. Dar a venit pandemia şi nu a mai apucat să facă nimic deşi îşi dorea foarte mult”, au spus surse apropiate artistului pentru Click!.

În 2019, Dorin Anastasiu povestea despre planurile sale în Click!.

Am văzut cum tinerii încă mai ascultă muzică veche şi o cântă. Mă pregătesc să lansez anul viitor cu cei de la Casa de discuri «EuroStar» un album cu cele mai frumoase şi mai bune melodii din repertoriu. Suntem în faza de proiect, momentan. Încercăm să reînviem vremurile apuse cu muzica noastră, cu piesele care odinioară au fost şlagăre', povestea el.

Din păcate, nu a mai apucat, însă poate o vor face copiii lui sau soţia, Doina Anastasiu, regizor al unor spectacole şi emisiuni de televiziune. Fiica, Raluca Anastasiu e fosta elevă la „Şcoală Vedetelor”, e plecată din ţară de ceva vreme, însă ea i-a moştenit talentul muzical.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter