Viorica de la Clejani, externată, după ce a avut COVID-19. Cum se simte artista

Publicat pe

Viorica de la Clejani a fost externată din spital, după ce a avut COVID-19. Săptămâna trecută cântăreața a ajuns la Institutul Matei Balş din Capitală, dar, din fericire, virusul nu s-a manifestat agresiv astfel că medicii i-au permis vedetei să părăsească unitatea medicală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viorica de la Clejani a fost externată din spital. După câteva zile de spitalizare, soția lui Ioniță a ajuns acasă, iar starea ei de sănătate este una stabilă. Fericită, Viorica de la Clejani. ea a postat pe Instagram o filmare din spital și le-a spus internauților că acum s-a întors acasă.

Viorica de la Clejani, externată, după ce a avut COVID-19. Cum se simte artistaViorica de la Clejani, externată, după ce a avut COVID-19. Cum se simte artista

Viorica de la Clejani, externată din spital: „Tare bine e să fii sănătos'

Viorica de la Clejani a fost externată din spital. De asemenea, și-a sfătuit urmăritorii să trăiască din plin pentru că nu se știe niciodată când ceva rău li se va întâmpla.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!', a scris Viorica de la Clejani.

Citește și: Viorica de la Clejani, internată cu COVID-19! Cum se simte

Citește și: Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie

Citește și: Dorel Vișan s-a retras din viața publică

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei

Cum și-a anunțat Viorica fanii că are COVID-19

Viorica de la Clejani a fost externată din spital. Artista a fost internată și atent monitorizată de medici. De pe patul de spital, soția lui Ioniță i-a ținut la curent pe fanii săi din mediul virtual.

„Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist.

Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect!

Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente!

Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani', a fost mesajul postat de artistă.

Viorica de la Clejani nu era vaccinată

Artista nu era vaccinată împotriva virusului.

„Daca sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche, este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești’, spunea ea în urmă cu câteva luni.

Viorica de la Clejani nu era vaccinată

Artista nu era vaccinată împotriva virusului.

„Daca sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche, este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești’, spunea ea în urmă cu câteva luni.

Margherita i-a ținut locul la evenimente

Cât timp a fost internată în spital, fiica sa Margherita i-a ținut locul mamei sale la evenimente.  Bineînțeles, pe scenă a fost prezent și soțul Vioricăi, Ioniță de la Clejani.

Fata Clejanilor a cântat zeci de minute în șir piesele mamei sale, iar spectatorii au fredonat versurile și s-au simțit foarte bine, chiar starul evenimentului a lipsit.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter