Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am luat-o personal"

Publicat pe

Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities. Îndragita concurentă a fost nemulțumită de nota primită în Gală și a decis să discute cu juratul despre situția respectivă. Cum a decurs întreaga conversație între cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ruxi și Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! Celebrities și-au aruncat cuvinte dure în ediția de seara trecută. Concurenta a fost nemulțumită de nota pe care a primit-o în Gală. Însă, discuția dintre aceasta și jurat s-a lăsat cu declarații neașteptate.

Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am luat-o personal"Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am luat-o personal"

Competiția Bravo, ai stil! Celebrities a început, iar concurentele deja au început să pună totul la bătaie. Pregătesc ținute, momente cu adevărat impresionante și se folosesc de orice sursă pentru a obține steluțe și note bune.

Citește și: Rivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la 'Bravo ai stil! Celebrities' au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliști

Citește și: De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!: „Ceea ce s-a întâmplat între noi două…”

Citește și: Viorica de la Clejani, externată, după ce a avut COVID-19. Cum se simte artista

Citește și: Cornelia Rednic, transformare radicală după ce a slăbit. Cum arată acum

Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi și Tibi Clenci și-au spus cuvinte dure în ediția de seara trecută de la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta face tot posibilul pentru a se menține în top. Pregătește ținute impresionante, se folosește de orice atu pentru a ajunge la inima publicului, însă nu vrea să fie nedreptățită.

În gala de sâmbătă, Ruxi a luat nota 1 de la Tibi Clenci. Comediantă a fost nemulțumită de jurizare și s-a supărat extrem de tare pe întreaga situație. Frumoasa brunetă a decis să îi spună juratului faptul că nu i-a înțeles povestea și de aceea i-a acordat cea mai mică notă.

„Am dat-o in bara la ultima Gala, dar in acelasi timp nu mi-au inteles ideea povestii si ce am vrut sa fac! Nu zic ca n-am dat-o in bara! Am dat-o in bara! Dar simt ca nu mi s-a inteles povestea! Si nu s-a apreciat momentul artistitc! Nota 1 adica…Wow!(…) 1 a dat Tibi! Nu, eu chiar cred ca… mi se pare ca nu ma place! Adica nu doar acum am simtit asta si cand imi da note mari mi se pare ca nu ma place! Jur!”, a declarat Ruxi, în culisele emisiunii.

Ba chiar mai mult, Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities i-a mai spus juratului Tibi Clenci faptul că a luat totul prea personal.

„Am stat trei zile cu un șarpe în fiecare zi, ca să vin aici cu el.Am luat-o personal, Tibi. Recunosc, dar acum mi-a trecut. (…) Nu zic ca as fi meritat o nota mare, dar unul ala m-a distrus pentru ca a fost un moment, momentul, lasati tinuta, ok, am dat-o in bara, am dat-o mai mult pe festival, dar unul ala a fost crunt!'i-a spus Ruxi lui Tibi Clenci.

Cum a reacționat Tibi Clenci?

Tibi Clenci a decis să-și justifice nota acordată în Gală. Ținuta pe care a prezentat-o concurenta nu avea legătura cu tema, care a fost numită

„Ai fost total in afara temei! Asta justifica nota mea! N-as fi putut sa-ti dau doi, pentru ca ar fi insemnat sa ai macar ceva care sa ma…', a explicat Tibi Clenci la Bravo, ai stil! Celebrities.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter