Rivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la ”Bravo ai stil! Celebrities” au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliști

Publicat pe

Spiritele se încing la 'Bravo, ai stil! Celebrities', iar divergențele dintre concurentele Andreea Tonciu și Bianca Rus, vechi de ani de zile, iau amploare. Cele două nu doar că își aruncă cuvinte grele în cadrul emisiunii, dar au început să-și bage bețe-n roate una alteia și-n afara platourilor de filmare. Mărul discordiei a fost de data aceasta hairstylistul Andreei.

Scandal mare la 'Bravo, ai stil! Celebrities', însă de data asta conflictul e tacit între Andreea Tonciu și Bianca Rus, rivale vechi, care de-a lungul timpului și-au aruncat cuvinte grele în cadrul a diverse emisiuni tv. Mai precis, cele două au început să se saboteze reciproc, mărul discordiei fiind acum cei cei se ocupă ca vedetele participante la 'Bravo, ai stil! Celebrities' să arate impecabil.

Jocuri de culise la 'Bravo, ai stil! Celebrities' între Andreea Tonciu și Bianca Rus

Se pare că Bianca Rus a admirat coafurile pe care hairstylistul Andreei Tonciu, Alexandru Simedru, le realiza și a vrut să apeleze și ea la același specialist. Tonciu s-a opus vehement, interzincându-i acestuia să colaboreze cu alte concurente 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Prin urmare, Bianca Rus s-a văzut nevoită să caute ajutor în altă parte și l-a găsit la un hairstylist care lucrează îndeaproape cu Simedru.

'Bia Rus a vrut să îi ia stilistul lui Tonciu, pe Simedru, dar, pentru că nu a reușit, pentru că Tonciu a fost foarte dură cu el și nu l-ar fi lăsat să colaboreze cu alte concurente, Bia a reușit să facă o stratagemă interesantă, și anume să îl angajeze, dacă nu pe Simedru, pe hair-stilistul acestuia. Se pare că însă că Bia ar fi fost sabotată de acel băiat, prin Tonciu, căci ea ar fi dat ordinele.

Stilistul acela i-a făcut Biei niște coafuri considerate nu numai inadecvate, dar și dezastruoase pentru ea, astfel că, enervată, Bia a decis să îl concedieze pe acesta, dând un mesaj subliminal cum că, dacă nici stilistul lui Simedru nu este bun, practic nici Simedru nu este de calitate', a declarat pentru Cancan o sursă din anturajul celor două vedete.

Rivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la 'Bravo ai stil! Celebrities' au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliștiRivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la 'Bravo ai stil! Celebrities' au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliști

Foto: Instagram

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, în autoizolare din cauza coronavirusului! Ce măsuri de urgență au luat foștii Duci de Sussex pentru a se proteja

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter