Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost internat cu COVID-19: „Virusul e înșelător”

Publicat pe

Irinel Columbeanu are COVID-19 și a fost internat de urgență. Fostul soț al Monicăi Gabor a solicitat ajutorul cadrelor medicale după ce a început să se simtă tot mai rău. Irinel Columbeanu a oferit primele declarații după ce s-a internat și a confirmat faptul că a fost infectat cu coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu are COVID-19. Acesta se află în acest moment la spital și primește toate îngrijirile necesare pentru a se recupera cât mai repede. El însuși a solicitat ajutorul cadrelor medicale după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău. Fostul soț al Monicăi Gabor a sunat la 112 și a fost transportat la Spitalul Ilfov.

Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost internat cu COVID-19: „Virusul e înșelător'Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost internat cu COVID-19: „Virusul e înșelător'

Irinel Columbeanu a confirmat faptul că suferă de COVID-19 și a avut doar cuvinte de laudă la adresa spitalelor și medicilor din România. Acesta a mărturisit că a avut noroc cu „serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor'.

Citește și: Andreea Bănică, probleme de sănătate la trei luni după operație:„Inflamația este foarte mare'

Citește și: Ce problemă are Simona Gherghe de când își duce copiii la grădiniță:„Mi-e groază'

Citește și: Linda Evanghelista recunoaște că intervențiile estetice au desfigurat-o:„Nu mai arăt ca mine'

Citește și: De ce nu-și dezvăluie identitatea Carlas Dreams de la SuperStar România:„Uneori nu e doar despre succes'/ EXCLUSIV

Irinel Columbeanu, primele declarații după s-a aflat că are COVID-19

Irinel Columbeanu a confirmat faptul că suferă de COVID-19. Acesta a spus că virusul există și că a avut noroc cu serviciul de ambulanță și cu faptul că medicii au dat dovadă de profesionalism. Din fericire, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu nu este una gravă și se află în afara pericolului.

Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!', a declarat Irinel Columbeanu, pentru ciao.ro.

„Mă tem pentru Irinel Columbeanu'

După ce au apărut primele informații referitoare la faptul că Irinel Columbeanu suferă de COVID-19, Nicușor Stan, un prieten apropiat de-al fostului milionar, a oferit primele declarații despre starea de sănătate a omului de afaceri.

Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat. Oricum, eu le recomand tuturor să meargă la spital în caz că fac COVID-19, nu este de joacă cu acest virus și dacă ești vaccinat, și dacă nu ești.

Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate, probleme cardiace plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă. Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză, o mână nici nu o folosește tocmai bine. Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine, a spus Nicușor Stan pentru FANATIK.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter