Ce problemă are Simona Gherghe de când își duce copiii la grădiniță: „Mi-e groază”

Publicat pe

Recent, Simona Gherghe s-a confruntat cu o problemă în ceea ce-i prijește pe copiii ei. Va fi prima iarnă în care vedeta își va duce copiii la grădiniță, iar prezentatoarea TV se gândește cu groază la diminețile geroase în care va trebui să-și trezească micuții. În acest context, vedeta a cerut sfatul mămicilor care o urmăresc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe este mamă cu normă întreagă și se dedică creșterii copiilor ei – un băiat și o fată. Aceasta are doi copii împreună cu soțul ei, Răzvan Săndulescu. Băiețelul a împlinit 2 ani la începutul lunii mai, iar fetița a împlinit 4 ani la finalul aceleiași luni.

Există momente când prezentatoarea TV se simte depășită de situație, așa că apelează la ajutorul fanilor ei. recent, Simona Gherghe s-a confruntat cu o mică problema legată de trezirea copiilor pentru a-i pregăti să meargă la grădiniță.

Ce problemă are Simona Gherghe de când își duce copiii la grădiniță: „Mi-e groază'Ce problemă are Simona Gherghe de când își duce copiii la grădiniță: „Mi-e groază'

Vedeta a dezvăluit că îi ia mai bine de o oră să îi pregătească pe copii pentru a merge la grădiniță. Simona Gherghe a spus că i se par foarte dificile aceste dimineți răcoroase în care trebuie să îi trezească pe cei mici, care ar petrece mai mult timp decât de obicei în paturile lor călduroase.

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi'

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile'/ EXCLUSIV

Citește și: Mirela Vaida își dorește al patrulea copil:„Am ales și nume pentru fetița noastră'

Citește și: De ce s-au despărțit Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei:„El oriunde se duce, eu…'

Simona Gherghe a cerut ajutorul fanilor

Simona Gherghe a povestit pe Instagram că nu știe ce să mai facă pentru a-i trezi mai ușor pe copii și a-i convinge să se pregătească de mersul la grădiniță. Vedeta se gândește cu groază la diminețile de iarnă în care va trebui să respecte rutina pregătirii copiilor pentru a merge la grădiniță. În acest context, prezentatoarea TV le-a rugat pe mămicile care o urmăresc să o ajute cu un sfat pentru perioada următoare având în vedere că trezirea copiilor de dimineață este deja anevoioasă.

Mie mi se par extrem de dificile diminețile astea de toamnă răcoroasă. Nu știu ce să mai inventez să se trezească mai repede. Îi gâdil, îi pup, le spun povești, cântăm. O oră, o oră și un pic ne ia să ieșim din casă. Doar pentru un îmbrăcat, un spălat și ciugulit ceva. E greu și mi-e groază de iarnă. Adevărul e că nu am avut nicio iarnă cu copii la grădiniță și cred că o să fie dificil. Dacă aveți sfaturi, ajutați-mă!', le-a spus Simona Gherghe, prin intermediul InstaStories, urmăritorilor ei din mediul online.

Simona Gherghe, o mamă dedicată

Simona Gherghe și-a luat fanii prin surprindere în momentul în care s-a retras de la cârma Acces Direct pentru a se dedica vieții de familie. Chiar dacă este mamă cu normă întreagă, spre bucuria fanilor, Simona a revenit în televizune, ca amfitrion al show-ului Mireasa. Revenirea pe sticlă a produs însă niște schimbări în viața ei. Din fericire însă, Simona se poate baza din plin pe ajutorul soțului ei, chiar dacă uneori mai există mici rezerve.

„Eu sunt mai organizată și sunt cu rutina și toată lumea trebuie să aibă un program. Și mă enervează când îi agită, că îi suprastimulează‘, a declarat Simona Gherghe la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter