Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie: „Nu e doar lapte și miere între noi”

Publicat pe

Mirela Vaida dezvăluie secretul mariajului său! Prezentatoarea „Acces Direct' și soțul ei, Alexandru formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi au început o relație în urmă cu 16 ani, iar de 12 sunt căsătoriți!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida și soțul ei se cunosc și formează o relație de 16 ani. În urmă cu 12 ani, atât în fața preotului, cât și a ofițerului de stare civilă, cei doi și-au unit destinele pentru totdeauna. Prezentatoarea de la Antena1 a povestit într-un interviu cum a reușit relația lor să reziste atât de mult timp și care este secretul cuplului!

Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie: „Nu e doar lapte și miere între noi'Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie: „Nu e doar lapte și miere între noi'

Unul dintre cele mai importante aspecte din viața cuplului este referitor la cei trei copii ai lor. Aceștia le luminează ziua părinților și le oferă în permanență motive pentru a zâmbi.

Citește și: Mirela Vaida și soțul ei au împlinit 12 ani de căsnicie.Cum au sărbătorit

Citește și: Mirela Vaida a apărut nemachiată.Cum arată vedeta fără pic de farduri

Citește și: De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță:„Nu prea e plăcut'

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu, internată cu COVID-19:„Mai stau o săptămână-două'

Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie

Prezentatoarea „Acces Direct' și soțul său formează un cuplu foarte apreciat. Deși el nu este o persoană publică, acest lucru pare să nu o deranjeze pe vedeta de la Antena1. Cei doi au un mariaj discret și nu apar prea des împreună în lumina reflectoarelor, lucru care le-a făcut viața de cuplu mai ușoară. Cu toate acestea, Mirela Vaida declară că nu este totul doar lapte și miere între ei.

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie', a povestit Mirela Vaida pentru OkMagazine.ro

„Lucrurile vin de la sine'

Mirela Vaida a subliniat cum este viața ei de cuplu în contextul în care cei doi au împreună trei copii. Aceasta a dezvăluit faptul că micuții sunt prioritatea familiei și că datorită lor, problemele de cuplu se rezolvă mult mai ușor.

Prezentatoarea le-a oferit și un sfat persoanelor care se află în căsnicii mai mult sau mai puțin fericite. Aceasta spune că este foarte important să nu tratezi fiecare ceartă precum o despărțire și să încerci să repari lucrurile ce nu funcționează.

„E o relaţie organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte. Şi, când mai ai şi trei copii, deja ei devin obiectivul suprem, toate trec mai uşor, supărările sunt mai mici, împăcările, mai frumoase. Lucrurile vin de la sine, dar trebuie să-ţi şi doreşti să tragi la „jugul familiei, cum se spune. Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună şi mergem mai departe', a mai spus vedeta.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter