Ce a pățit Cristina Cioran cu puțin timp înainte de nașterea prematură: „Am pus mâna și copilul...”

Publicat pe

Cristina Cioran, despre nașterea prematură. Vedeta a adus pe lume prin cezariană o fetiță, Ema, pe 18 iulie 2021. Nașterea a fost prematură, la 29 de săptămâni de sarcină. Dacă prezentatoarea TV a fost externată la câteva zile după, fiica ei a rămas la incubator, sub supravegherea medicilor, timp de 6 săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran, despre nașterea prematură . Vedeta a povestit că și-a dat seama că naște cu puțin timp înainte să o aducă pe lume pe Ema. Deși avea contracții, prezentatoarea TV nu a realizat ce se întâmplă pentru că anterior fusese diagnosticată cu enterocolită și a crezut că are dureri de stomac.

Ce a pățit Cristina Cioran cu puțin timp înainte de nașterea prematură: „Am pus mâna și copilul...'Ce a pățit Cristina Cioran cu puțin timp înainte de nașterea prematură: „Am pus mâna și copilul...'

„În ziua în care am născut, nici prin cap nu îmi trecea că o să se întâmple astăzi. Atunci când m-am trezit cu dureri mari de burtă, am crezut că sunt de la enterocolita pe care o aveam.

Dar, când m-am ridicat din pat și am ajuns la baie, am realizat că sângerez. Am pus mâna și copilul era acolo. Bine că nu se rupsese membrana.

Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut', a declarat Cristina Cioran la ProTV.

Ce a pățit Cristina Cioran cu puțin timp înainte de nașterea prematură. „Nu m-am documentat'

Cristina Cioran, despre nașterea prematură. Cristina Cioran a mai spus și că apreciază foarte mult că atunci când i-a fost mai greu a avut multe femei care au încurajat-o.

„Medicii sunt profesioniști și niciodată n-o să te mintă. Tot ce se poate întâmpla nasol, și se pot întâmpla foarte multe lucruri neplăcute, ei trebuie să ți le spună.

În spital n-o să-ți spună nimeni: «Stai liniștită, o să fie perfect!», pentru că nu este profesionist. Atunci trăiești cu teama aia, iar pe mine m-au ajutat mesajele oamenilor, mesajele femeilor', a mai spus vedeta.

Citește și: Când își va boteza Cristina Cioran fetița

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran:„Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție’

Citește și: O vloggeriță a devenit virală după pe TikTok după ce a demonstrat cum o schimbă machiajul

Citește și: Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani

Regretă că nu s-a documentat

Cristina Cioran, despre nașterea prematură. Acum, după ce a trecut prin această experiență, Cristina Cioran spune că regretă că nu s-a documentat înainte să nască, așa cum au sfătuit-o prietenele ei.

Eu nu am știut că se nasc atât de mulți copii prematur. N-am știut că unul din opt copii se naște prematur, nu am știu că există această rată de succes, care este de 90 și ceva la sută.

Pentru mine a fost un șoc', a mai spus. „Nu m-am gândit că mi se va întâmpla și nici nu am citit. Am vorbit cu prietenele mele care născuseră și m-au sfătuit să nu citesc, pentru că îmi pot face rău. Și n-am citit nimic. Nu am știut nici ce spitale de gravide sunt', a completat Cristina Cioran.

Cine o ajută pe Cristina Cioran cu bebelușul

Totodată, Cristina Cioran a dezvăluit că nu are o bonă care să o ajute cu Ema, dar mama ei îi este alături.

„Mama ne ajută. Nu locuiește cu noi, vine la noi, o mai duc eu pe Ema acolo, sunt foarte fericită că o am pe mama care să mă ajute. Știu că ea e importantă pentru fetița mea și că fetița mea este foarte importantă pentru ea', a mai povestit Cristina Cioran.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter