De ce s-au despărțit Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei: „El oriunde se duce, eu...”

Publicat pe

Vestea că Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au despărțit i-a luat prin surprindere pe fanii acestora, mai ales că se și logodiseră. La puțin timp după terminarea sezonului 3 al emisiunii de la Kanal D, au apărut informații despre despărțirea celor doi. Acum, Alexandra a dat cărțile pe față și a spus de ce ea și Codruț s-au certat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra și Codruț au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei. Totuși, după marea finală, au început să apară informații referitoare la faptul că cei doi s-au despărțit. Vestea despărțirii a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales întrucât Codruț o ceruse în căsătorie pe Alexandra.

De ce s-au despărțit Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei: „El oriunde se duce, eu...'De ce s-au despărțit Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei: „El oriunde se duce, eu...'

Alexandra le-a spus fanilor ei că într-adevăr ea și Codruț s-au certat, însă nu a dezvăluit și motivul. Acum, s-a decis să dea cărțile pe fața și a mărturisit că cel care a vrut să pună punct relației este Codruț. Tânăra a afirmat că nu s-a așteptat nici o clipă ca relația lor să se destrame, mai ales că aveau planuri de viitor.

Citește și: Ce a pățit Cristina Cioran cu puțin timp înainte de nașterea prematură:„Am pus mâna și copilul…'

Citește și: Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani:„Sunt atras de ceva vreme de…'

Citește și: O vloggeriță a devenit virală după pe TikTok după ce a demonstrat cum o schimbă machiajul

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile'/ EXCLUSIV

Alexandra de la Puterea Dragostei, despre despărțirea de Codruț

Alexandra de la Puterea Dragostei a vorbit despre despărțirea de Codruț. Aceasta a spus că ea și Codruț avea planuri, ca după ce se termina competiția, să se mute împreună în București. Totuși, după ce au părăsit casa Puterea Dragostei, Codruț nu a mai vrut să se mute cu Alexandra. Câștigătoarea sezonului 3 al emisiunii de la Kanal D spune că despărțirea s-a produs după ce ea a plecat la Craiova pentru a-și vedea fetița.

Codruț ar fi fost nemulțumit de anumite aspecte, pe care i le-a reproșat Alexandrei.

„Mi-a zis că îi scriu doar ca să îl controlez. Mi-a zis că în București s-a simțit ca la penitenciar. Nu mi-a căzut bine chestia asta. Tu știind că totul este ok, el mi-a spus asta. De asta îi și spuneam să vorbească cu mine. După care, două zile nu mi-a mai dat niciun mesaj. Știam că nu am greșit. Voiam să îi dau libertatea pe care el mi-o ceruse',  a declarat Alexandra de la Puterea Dragostei, despre Codruț, la Wownews.

Alexandra: „El oriunde se duce, eu aflu'

Alexandra a mai dezvăluit că a deranjat-o cât de repede a trecut Codruț peste despărțire. Acesta s-a afișat în compania altor domnișoare, iar Alexandra a primit capturi foto și filmulețe în care acesta se distrează pe cinste alături de alte tinere. Alexandra a fost foarte deranjată și i-a scris lui Codruț să respecte perioada de după despărțire și să încerce să fie mai discret.

El oriunde se duce, eu aflu', a spus Alexandra despre Codruț de la Puterea Dragostei.

Câștigătoarea de la Puterea Dragostei nu a fost doborâtă de despărțirea de Codruț, dat fiind faptul că a trecut prin mai multe experiențe care au făcut-o să sufere, astfel devenind puternică. Tânăra a declarat că a avut ceva de învățat și din această experiență și încearcă să își ocupe timpul cu diverse activități pentru a uita ce s-a întâmplat.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter