Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani: „Sunt atras de ceva vreme de...”

Publicat pe

Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani pe 21 septembrie. Iubit atât de apropiați, cât și de fani din întreaga țară, rar se întâmplă ca celebrul folkist să-și aniverseze ziua de naștere în doar două zile. Îndrăgitul artist face tot posibilul să mulțumească pe toată lumea, astfel că face mai multe petreceri, pentru a nu rata pe nimeni. Iată care este cadoul lui preferat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani în urmă cu câteva zile. Spiritul tânăr și pofta de viață te face să-i dai mai degrabă 46, dacă nu i-ai ști vârsta reală. Folkist-ul are o relație minunată atât cu membrii familiei, cât și cu colegii de breaslă. Astfel, în fiecare an, de ziua lui de naștere, organizează mai multe petreceri pentru a-i putea avea alături pe toți cei dragi.

Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani: „Sunt atras de ceva vreme de...'Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani: „Sunt atras de ceva vreme de...'

Artistul a început să-și sărbătorească ziua de naștere de când a venit în Capitală. Odată cu creșterea popularității, dar nu numai, Ducu Bertzi ajunsese să aibă petreceri chiar și zile la rând. Nu a fost deranjat deloc de acest lucru, ba din contră, adoră să petreacă timpul cu cei mai importanți oameni din viața lui.

Citește și: „M-a sunat de la Terapie Intensivă…' Mesajul care a surprins-o pe Andreea Antonescu.Ce i-a transmis Andreea Bălan în miez de noapte

Citește și: Cât plătește Mihai Morar pentru școala fetelor sale:„Nu există o investiție mai bună decât aceea în educație'

Citește și: Cornelia Rednic, transformare radicală după ce a slăbit.Cum arată acum

Citește și: Cu ce se ocupă Cătălina Mustață, după ce a plecat în America:„Am un microfon profesional cu mine și…'

Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani

Potrivit spuselor lui Ducu Bertzi, când era copil, își sărbătorea alături de colegi sau prieteni. Acum, el petrece și alături de colegii de breaslă, de care este foarte atașat. În utlima vreme a redus petrecerile, astfel că-și aniversează ziua de naștere în doar două zile.

„Când eram copil sau adolescent sărbătoream cu colegii sau prietenii cei mai apropiați. Însă de când am venit la București, am descoperit că ziua de naștere se sărăbătorește altfel. Așa că foarte curând am ajuns să am petreceri și zile la rând.

Pe specialități, dacă pot să spun așa. În prima zi făceam petrecere cu membrii familiei. A doua zi venea rândul celor de la serviciu sau a unor prieteni mai apropiați. Iar cea de a treia devenise rezervată colegilor de scenă, lumii muzicale.

Foarte rar am ajuns să-mi sărbătoresc data de naștere în doar două zile. De cele mai multe ori, era în trei. Acum, în ultima vreme, am redus-o la două!', a spus Ducu Bertzi pentru impact.ro.

Care e cadoul lui preferat

La fel s-a întâmplat și anul acesta. Pe 21 septembrie, de ziua lui de naștere, Ducu Bertzi a sărbătorit acasă, în Capitală, înconjurat de familie și câțiva amici. A doua zi, pe 22 septembrie, a plecat să petreacă și în Maramureș, la Sighetu Marmației, alături de două persoane importante: mama și sora lui.

Ducu Bertzi este un norocos, deoarece primește atât de multe cadouri, încât le-a pierdut șirul. A recunoscut însă că în ultima perioadă îi place foarte mult să primească pălării. Are o colecție impresionantă, cu piese din diverse colțuri ale lumii, iar de una a devenit nedespărțit pe scenă.

„Sunt atras de ceva vreme de pălării. Cam de peste tot pe unde m-au purtat pașii m-am întors acasă cu câte o pălărie care mie mi s-a părut mai aparte. Am încă pălării din diverse colțuri ale lumii, fie că vorbim despre Europa, Canada sau Australia.

Într-un an am primit însă o pălărie original nord-americană de la un amic jurnalist, Alecu Racoviceanu, de care sunt de nedespărțit de ea, de ceva vreme, pe scenă', a continuat el.

Din păcate, Ducu Bertzi a mai pierdut dintre pălării: „Am trăit și asemenea accidente, fiindcă așa e în viață!'.

Folkistul are doi nepoți

Ducu Bertzi are doi copii, pe Maura și pe Rareș, și este topit după cei doi nepoți ai săi. Cea care l-a făcut bunic a fost fiica lui. Folkistul ar fi încântat ca micuții să-i calce pe urme, mai ales că aceștia par atrași de chitara lui.

„Maura mi-a făcut o dublă bucurie. Nu doar că mi-a dăruit primul nepot, dar i-a dat ca prenume și denumirea râului ce curge în apropierea orașului meu natal.

Așa se face că o am aproape pe Isa Evelina, dar și pe Domnic Albert. Amândoi par atrași de chitara mea și de microfoanele mele, dar rămâne de văzut ce va rămâne din pasiunea lor actuală atunci când vor crește', a povestit folkistul.

Sursă foto: Hepta & Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter