O vloggeriță a devenit virală după pe TikTok după ce a demonstrat cum o schimbă machiajul

Publicat pe

O vloggeriță a devenit virală pe TikTok, înregistrând milioane de vizualizări, după ce le-a arătat internauților cum se poate transforma datorită machiajului. Postarea ei a devenit virală, chiar dacă mulți au pus la îndoială veridicitatea filmării…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Superba Vloggeriță Valeria Voronina a devenit virală pe TikTok cu o singură filmare… Se spune că nu există femei urâte, ci doar femei fără bani, iar vloggerița de origine rusă a devenit virală pe TikTok dovedind ce se poate face cu ajutorul machiajului. Postarea ei a strâns mai mult de 30 de milioane de vizualizări, fanii fiind uimiți de schimbarea petrecută în aspectul fizic al tinerei.

O vloggeriță a devenit virală după pe TikTok după ce a demonstrat cum o schimbă machiajulO vloggeriță a devenit virală după pe TikTok după ce a demonstrat cum o schimbă machiajul

Vloggerița a devenit virală pe TikTok

Recent, o vloggeriță cunoscută pe TikTok a făcut o filmare ce a devenit în scurt timp virală. Tânăra s-a filmat în două ipostaze, iar fanii au fost șocați cum bătrâna ciudată, cu părul vâlvoi, se transformă într-o tânără superbă. Iar cei mai mulți au pus la îndoială veridicitatea clipurilor, susținând că nu este aceeași persoană în filmări. Și nici nu e de mirare, fiindcă femeia superbă care le zâmbește fanilor la sfârșitul filmării nu are nici în clin, nici în mânecă cu tânăra cu alură de fotomodel.

Citește și: Oana Sîrbu a suferit de COVID-19: „Am tras o spaimă mare'

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate’/ EXCLUSIV

Citește și: Amal și George Clooney vor deveni părinți a treia oară:„Sarcina a început să se vadă’

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a luat permisul de conducere!De ce i-a fost cel mai teamă

Dacă îi urmărești însă contul de TikTok, dar și pe cel de Instagram, constați că vloggerița este o tânără obișnuită, care, însă, cu ajutorul fardurilor și al genelor false reușește să se transforme radical.

Dacă, de obicei, fotografiile postate de ea înfățișează o femeie frumoasă, de data asta transformarea a șocat. Valeria a ales să devină o femeie bătrână, cu păr rar, negi și o dantură greu de privit.

Imaginile spectaculoase i-au șocat pe fanii ei, care au refuzat să creadă că era vorba despre una și aceeași persoană. cu toate acetea, în filmare este chiar Valeria. Pasionată de machiaj, ea reușește să se transforme radical, devenind dintr-o tânără drăguță, dar obișnuită, o adevărată femme fatale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter