Oana Sîrbu a suferit de COVID-19: „Am tras o spaimă mare”

Publicat pe

Oana Sîrbu a mărturisit că a suferit de COVID-19. Artista a povestit că totul s-a întâmplat înainte de Paște, în timp ce a participat la o serie de filmări alături de mai mulți colegi. Din fericire, Oana Sîrbu nu a ajuns la spital, chiar dacă a avut simptome destul de alarmante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Sîrbu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar, recent, a dezvăluit că a suferit de COVID-19. Totul s-a petrecut înainte de Paște, când artista a luat parte la o serie de filmări de televiziune. Colegii ei nu au purtat maști. În ceea ce o privește pe Oana Sîrbu, ea a ales să poarte mască de protecție, însă a renunțat la ea doar pentru 12 minute în timpul pauzei. Artista este convinsă de faptul că acela a fost momentul în care s-a infectat cu coronavirus.

Oana Sîrbu a suferit de COVID-19: „Am tras o spaimă mare'Oana Sîrbu a suferit de COVID-19: „Am tras o spaimă mare'

Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui. Am ascultat doar sfaturile a doi doctori care au apărut la tv și în care am încredere. La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască. 12 minute atât am dat masca jos într-o pauză și asta a fost', a povestit Oana Sîrbu, la Prima TV.

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate'/ EXCLUSIV

Citește și: Amal și George Clooney vor deveni părinți a treia oară:„Sarcina a început să se vadă'

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a luat permisul de conducere!De ce i-a fost cel mai teamă

Citește și: Tatăl Cameliei Potec a murit, după ce a făcut infarct.Avea 67 de ani

Oana Sîrbu a suferit de COVID-19

După cinci zile de la filmările respective, aceasta spune că au început să apară primele simptome.Din fericire, Oana Sîrbu nu a avut o formă foarte gravă a bolii COVID-19 și nici nu a ajuns la spital. Artista a avut febră și a făcut o radiografie la plămâni. Oana Sîrbu a fost foarte panicată și și-a făcut numeroase griji în ceea ce privește starea ei de sănătate. După ce a aflat că este infectată cu coronavirus, artista a stat cât mai departe de copil  și de tatăl ei.

La cinci zile au început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă. Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete, a  mai declarat Oana Sîrbu.

Câți bani a Oana Sîrbu pentru rolul din Liceenii

„Liceenii’ a fost și este unul dintre cele mai iubite și cunoscute filme românești. Pentru vremurile acelea, banii pe care i-au primit Ștefan Bănică şi Oana Sîrbu pentru rolurile din Liceenii reprezentau o sumă onorabilă.

„Pentru rolul din Liceenii am primit 9.000 de lei, bani pe care i-am cheltuit pe o canapea, două fotolii și o mașină de spălat. Nu prea îmi dădeam seama de ce va urma. Nu m-am gândit ce impact va avea rolul pe care l-am interpretat asupra vieții mele artistice. Dupa ce filmul a apărut pe ecrane a fost o nebunie. Toate fetele se tundeau ca mine. Lumea mă striga pe stradă Dana. A fost explozie, a declarat Oana Sîrbu într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter