Cu ce se ocupă Cătălina Mustață, după ce a plecat în America: "Am un microfon profesional cu mine și..."

Publicat pe

De cinci ani, Cătălina Mustață locuiește în America, acolo unde se află soțul ei, iar perioada pandemiei nu a fost ușoară nici pentru actriță. Din fericire, Cătălina a reușit să câștige niște bani, nu mulți, din reclame, împrumutându-și vocea de la distanță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălina Mustaţă a trăit, în ultimii cinci ani, în Texas, alături de Mihai Avram, cu care s-a măritat, în mare secret, pe 14 martie 2016. Actrița se află momentan în România și a participat la Gala Premiilor UCIN.

Cu ce se ocupă Cătălina Mustață, după ce a plecat în America: "Am un microfon profesional cu mine și..."Cu ce se ocupă Cătălina Mustață, după ce a plecat în America: "Am un microfon profesional cu mine și..."

„În ultima vreme am fost plecată în SUA, în Texas, unde se află soțul meu, dar va veni și el, în curând, în România. Sunt pregătită să joc la teatru, sper să nu se închidă iar”, a spus ea pentru impact.ro.

Întrebată cum se descurcă, din punct de vedere financiar, Cătălina Mustață, a spus că a reușit să câștige bani datorită vocii pe care a împrumutat-o pentru diverse reclame.

Am trăit mai mult din reclame, în pandemie, cu vocea, ca să zic așa, da. Eu am un microfon profesional cu mine, cu care pot face înregistrări, așa că nu a mai fost nevoie să mă cheme la studio. Dar nu se câștigă grozav în pandemie”, a mai adăugat actrița.

Citește și: Cum s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce afaceristul a petrecut cu Elena Băsescu, în club

Citește și: Când își va boteza Cristina Cioran fetița:„Nașii au fost aleși’

Citește și: Cine este cumnata Simonei Halep.Luminița a fost în centrul atenției la cununie

Cu ce se ocupă Cătălina Mustață, după ce a plecat în America

Artista Cătălina Mustaţă s-a recăsătorit, după divorțul de Florin Zamfirescu, fostul ei profesor de fizică, din anii de liceu. Cei doi s-au îndrăgostit la întâlnirea de 20 de ani de la absolvirea Colegiului Unirea.

Cătălina şi Mihai, care e și chitarist, au colaborat împreună, pentru comedia interactivă Self Management and Anger Control', în urmă cu 5 ani, realizată pentru comunitatea de români din Texas.

„Gândesc pozitiv, iubesc ce-mi place, ce există frumos în jur, asta e singura mea rețetă. Cu dragostea stau excelent!”, spune Cătălina după 5 ani de mariaj.

Cătălina Mustață a fost căsătorită 21 de ani cu Florin Zamfirescu

După divorț, Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu nu au rămas în relații foarte bune.

„Am suferit… Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră.

Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Și i-am spus: să știi că e diferență între „să devii” și „să parvii”. Trebuie să muncești, să rabzi, să suporți”, a mărturisit Florin Zamfirescu, în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV, acum ceva timp.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter