Cine este cumnata Simonei Halep. Luminița a fost în centrul atenției la cununie

Publicat pe

Cine este cumnata Simonei Halep! Tenismena și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe data de 15 septembrie, la malul mării. Cei 300 de invitați s-au distrat de minune într-un local de fițe din Mamaia. De la eveniment nu putea lipsi soția fratelui Simonei Halep, Luminița, care a fost în centrul atenției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este cumnata Simonei Halep! Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost evenimentul anului, iar printre invitați s-au numărat rude, apropiați, dar și nume importante din tenis, precum Ilie Năstase.

Cine este cumnata Simonei Halep!

Cine este cumnata Simonei Halep. Luminița a fost în centrul atenției la cununieCine este cumnata Simonei Halep. Luminița a fost în centrul atenției la cununie

Totuși, cumnata sportivei a reușit să fie în centrul atenției. Luminița este căsătorită de ani buni cu Nicolae Halep, fratele Simonei, dar a preferat să se țină departe de ochii curioșilor. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel.

Luminița provine dintr-o familie de muzicanți și a absolvit Universitatea Ovidiu. Cumnata tenismenei arată foarte bine și cucerește pe toată lumea atunci când își face apariția. Așa cum a fost la cununia civilă a tenismeni.

Luminița, cumnata Simonei Halep, arată senzațional

Cine este cumnata Simonei Halep! La nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, Luminița a purtat, în prima parte a zilei, o rochie verde-neon, iar seara a îmbrăcat o rochie cu imprimeu de leopard, care i-a scos în evidență silueta.

Citește și: Ce cadou de nuntă i-a cerut Simona Halep lui Ilie Năstase: „O să i-o dau!”

Citește și: Iulia Albu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununie: „A ales o ținută extrem de…'

Citește și: Cât au costat rochiile purtate de Simona Halep la cununia civilă. Prețul e foarte mare

Citește și: Ce compatibilitate astrologică există între Simona Halep și Toni Iuruc. Cum se înțeleg o Balanță și un Scorpion

Cum se înțeleg Simona Halep și Toni Iuruc din punct de vedere astrologic

Cei care s-au întrebat ce compatibilitate astrologică există între Simona Halep și Toni Iuruc vor afla că, din punct de vedere zodiacal, tenismena și proaspătul ei soț se potrivesc foarte bine.

Chiar dacă Simona nu este pregătită încă să renunțe la activitatea competițională și să devină mamă, astrele ne asigură că în cuplul lor există compatibilitate.

Simona Halep este Balanță, în timp ce Toni Iuruc este Scorpion, o combinație care are șanse de reușită, după cum afirmă astrologul Anamaria Ticea. De altfel, astrele i-au insuflat tenismenei dorința de a se așeza la casa ei anul acesta, ceea ce s-a și întâmplat.

„Simona Halep este un nativ Balanță, foarte armonioasă, echilibrată, comunicativă. Are luna în Taur și are nevoie de siguranță emoțională.

Venus este în Leu, o face foarte dornică de a se pune în valoare. Primul test de responsabilizare se petrece în jurul vârstei de 29 ani, odată cu întoarcerea lui Saturn. Uranus trece peste Luna ei, asta înseamnă că vrea un copil în următorii ani si mai multă dorință de a fi ea în carieră. În acest an, Saturn opoziție Venus înseamnă stabilitate, seriozitate, dorința de a se așeza la casa ei oficial’, a declarat Ana Maria Ticea, potrivit wowbiz.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din luna de miere

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în „săptămâna de miere’, la scurt timp după ce au făcut cununia civilă. Deși poate mulți se așteptau să se relaxeze timp de o lună, ei bine, au ales să se răsfețe doar o săptămână, probabil din cauza programului încărcat.

Celebra sportivă și soțul ei, Toni Iuruc, au plecat să petreacă momente speciale, în doi, tocmai în Turcia. Locația exclusivistă se află în topul preferințelor vedetelor, peisajele oferite de această țară fiind de-o frumusețe ieșită din comun. Nu vor asta acolo o lună însă, ci doar o săptămână, după cum a anunțat chiar Simona Halep.

„E săptămâna de miere. În Turcia’, a spus Simona Halep la TV, acum câteva zile, conform Spynews.ro.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter