Ce compatibilitate astrologică există între Simona Halep și Toni Iuruc. Cum se înțeleg o Balanță și un Scorpion

Publicat pe

Cei care s-au întrebat ce compatibilitate astrologică există între Simona Halep și Toni Iuruc vor afla că, din punct de vedere zodiacal, tenismena și proaspătul ei soț se potrivesc foarte bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce compatibilitate astrologică există între Simona Halep și Toni Iuruc. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie, în Constanța, la eveniment participând 300 de invitați, familie și prieteni. Simona Halep i-a spus DA lui Toni Iuruc, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizate pe plaja unui club de lux din nordul stațiunii Mamaia, deținut chiar de nașul lor. Petrecerea, întreținută de Loredana și Dan Bittman, a fost una memorabilă. Chiar dacă Simona nu este pregătită încă să renunțe la activitatea competițională și să devină mamă, astrele ne asigură că în cuplul lor există compatibilitate.

Ce compatibilitate astrologică există între Simona Halep și Toni Iuruc. Cum se înțeleg o Balanță și un ScorpionCe compatibilitate astrologică există între Simona Halep și Toni Iuruc. Cum se înțeleg o Balanță și un Scorpion

Ce compatibilitate astrologică există între Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep este Balanță, în timp ce Toni Iuruc este Scorpion, o combinație care are șanse de reușită, după cum afirmă astrologul Anamaria Ticea. De altfel, astrele i-au insuflat tenismenei dorința de a se așeza la casa ei anul acesta, ceea ce s-a și întâmplat.

Citește și: Florin Salam are probleme mari de sănătate: „Nu este bine deloc!'

Citește și: Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă: „Dacă ea a ales o rochie simplă, el putea să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep.Cât de bogată e

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, s-au despărțit! Gestul lui i-a dat de gol

„Simona Halep este un nativ Balanță, foarte armonioasă, echilibrată, comunicativă. Are luna în Taur și are nevoie de siguranță emoțională.

Venus este în Leu, o face foarte dornică de a se pune în valoare. Primul test de responsabilizare se petrece în jurul vârstei de 29 ani, odată cu întoarcerea lui Saturn. Uranus trece peste Luna ei, asta înseamnă că vrea un copil în următorii ani si mai multă dorință de a fi ea în carieră.

În acest an, Saturn opoziție Venus înseamnă stabilitate, seriozitate, dorința de a se așeza la casa ei oficial', a declarat Ana Maria Ticea, potrivit wowbiz.ro.

Cum se înțeleg o Balanță și un Scorpion

Cât despre Toni Iuruc, nativ Scorpion, aflat la a treia căsnicie, se pare că asocierea cu o Balanță este de bun augur. Astrologul Ana Maria Ticea menționează că soțul Simonei Halep are nevoie în viața lui de o femeie sinceră, deschisă și optimistă. Și cum tenismena este Balanță, deci o fire echilibrată și comunicativă, între ei există compatibilitate.

„Toni Iuruc este un nativ Scorpion, foarte profund, pasional, intuitiv. Are Luna în Săgetător și Venus, planeta iubirii în Săgetator. Idealul lui de femeie este o persoana sinceră, deschisă, sportivă, veselă si optimistă.

Cu Marte în Fecioară, este foarte muncitor, exigent, perfecționist. Are putere de muncă extraordinară', spune astrologul.

Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de 12 ani, Simona Halep și Toni Iuruc sunt perfect compatibili din punct de vedere astrologic.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter