Mirela Vaida își dorește al patrulea copil: „Am ales și nume pentru fetița noastră”

Publicat pe

Mirela Vaida își dorește al patrulea copil! Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct' este deja mamă a trei copii, însă nu vrea să se oprească aici. Recent, aceasta a dezvăluit faptul că se gândește serios să devină din nou mamă și deja a ales un nume pentru următorul membru al familiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este o femeie cu adevărat împlinită. Acesta are o carieră de invidiat în televiziune, un soț iubitor și trei copii absolut minunați. Deși a devenit deja mamă de trei ori, vedeta de la Antena1 nu vrea să se oprească aici. De curând, a dezvăluit că se gândește serios să mărească familia și știe deja până și numele viitorului copil.

Mirela Vaida își dorește al patrulea copil: „Am ales și nume pentru fetița noastră'Mirela Vaida își dorește al patrulea copil: „Am ales și nume pentru fetița noastră'

Celebra prezentatoare speră ca până la împlinirea vârstei de 40 de ani să devină din nou mamă. Aceasta are în prezent doi băieți și o fetiță și dorește să le ofere acestora o surioară.

Citește și: Mirela Vaida și soțul ei au împlinit 12 ani de căsnicie.Cum au sărbătorit

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi'

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu, internată cu COVID-19:„Mai stau o săptămână-două'

Citește și: De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță:„Nu prea e plăcut'

Mirela Vaida își dorește al patrulea copil

Vedeta a oferit un interviu în cadrul căruia a dezvăluit faptul că își dorește să fie mamă pentru a patra oară. Aceasta a menționat că speră foarte mult ca cel de-al patrulea copil să fie fată. Se pare că prezentatoarea s-a gândit deja și la numele pe care îl va purta viitorul membru al familiei.

Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident', a spus Mirela Vaida într-un interviu pentru OkMagazine.ro.

„Lucrurile astea nu se calculează'

Prezentatoarea a precizat faptul că până și cei trei copii ai săi își doresc enorm să aibă o surioară. Cei mici deja își imaginează cum va arăta camera acesteia, dar și cum se vor juca cu ea atunci când va crește. Mai mult, Mirela Vaida susține că o sarcină nu trebuie programată și că atunci când va veni momentul, se va bucura enorm.

„Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi.', a mai spus ea.

Mirela Vaida: „Mai aștept până la anul'

Deși a menționat faptul că nu dorește să își programeze sarcina, Mirela Vaida susține că dacă ar putea alege, ar aștepta până anul viitor pentru a da naștere celui de-al patrulea copil.

„Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul', a mai spus prezentatoarea Acces Direct.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter