Saxofonistul Kadin Năsturică, înmormântat cu onoruri militare. Fiul lui: „S-a dus la ceruri cu...”

Publicat pe

Saxofoistul Kadin Năsturică a fost înmormântat. Celebrul lăutar care a încetat din viață în urmă cu câteva zile, a fost dus pe ultimul drum, marți, cu onoruri militare. Înmormântarea, la care au participat familia, dar și colegii de breaslă și fanii saxofonistului, a avut loc la Cimitirul Ghencea 3.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Kadin Năsturică, înmormântat. Vizibil afectat, fiul artistului, Elvis Năsturică a postat pe rețelele sociale un video emoționant de la funeraliile impresionante ale tatălui său, care a fost înmormântat în sunet de fanfară.

Saxofonistul Kadin Năsturică, înmormântat cu onoruri militare. Fiul lui: „S-a dus la ceruri cu...'Saxofonistul Kadin Năsturică, înmormântat cu onoruri militare. Fiul lui: „S-a dus la ceruri cu...'

„Mulțumesc Armatei Române pentru respectul și onorurile pentru tatăl meu. Mulțumesc domnului General Croitoru și nu în ultimul rând părintelui care a făcut o slujbă extrem de emoționantă.

Tatăl meu s-a dus la ceruri cu respect și onoare, așa cum a meritat! Cel mai bun, cel mai frumos, cel mai dulce om! O să fiu toată viața mândru că am avut un tată atât de bun și deosebit!', a scris fiul acestuia, Elvis Năsturică, pe pagina sa de Facebook.

Saxofonistul Kadin Năsturică, înmormântat cu onoruri militare

Kadin Năsturică, înmormântat. Kadin Năsturică a murit la 18 septembrie 2021, la vârsta de 71 de ani, în urma un stop cardio-respirator. Decesul a fost anunțat de Elvis Năsturică pe pagina lui de Facebook și i-a șocat pe fani, care au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe.

„Îmi este atat de greu sa scriu asa ceva despre tăicuțul meu bun și frumos…dar…nu mai este…Dumnezeu sa-l odihnească!

Cine l-a cunoscut și vrea sa aprindă o lumânare pentru el puteți sa veniți pe str. Hațegana, nr 2 zona Cuțitul de Argint' este mesajul pe care Elvis Năsturică l-a transmis sâmbătă, 18 septembrie, pe pagina lui de pe o rețea de socializare.

Citește și: Dima Trofim a devenit tată!Prima imagine cu bebelușul

Citește și: „M-a sunat de la Terapie Intensivă…’ Mesajul care a surprins-o pe Andreea Antonescu.Ce i-a transmis Andreea Bălan în miez de noapte

Citește și: O vloggeriță a devenit virală după pe TikTok după ce a demonstrat cum o schimbă machiajul

Citește și: Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani

Moartea lui Kadin Năsturică i-a îndurerat pe fani

Kadin Năsturică, înmormântat. Fanii și apropiații interpretului Kadin Năsturică au reacționat imediat ce au aflat că acesta s-a stins din viață.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!', „Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte', „Dumnezeu să îl ierte și vouă să vă dea putere să treceți peste această durere', „Dumnezeu sa l odihneasca în pace!!! Mi-a cantat cu Geta și la cununie și la nunta. Elvis Nasturica, fii tare ca te știu de copil, când veneam la voi in casa la Baba Novac și exersai la pian. Sincere Condoleante!!!', sunt doar câteva dintre zecile de mesaje pe care Elvis Năsturică le-a primit.

Marcel Pavel, șocat de moartea lui Kadin Năsturică 

Printre cei care și-au exprimat regretul legat de moartea lui Kadin Năsturică se numără și celebrul cântăreț Marcel Pavel.

„Of, Dumnezeule! Ce s-a întâmplat!? A fost un om minunat! Dumnezeule!  Dumnezeu sã-l tinã la dreapta Sa! Sincere condoleante!', a transmis Marcel Pavel pe Facebook. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter