Monica Gabor este proprietara în acte a vilei lui Mr. Pink, din Malibu. Casa de lux costă 5,1 milioane de dolari

Publicat pe

Monica Gabor este proprietara în acte a vilei lui Mr. Pink din Malibu, așadar despărțirea dintre ei ar putea deveni complicată. După ce s-a speculat că nu mai formează un cuplu, Monica s-a întors acasă de unde, teoretic, omul de afaceri chinez, nu ar putea să o dea afară…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La scurt timp după zvonul despărțirii lor, urmat de speculațiile împăcării, alimentate chiar de ea, în urma unor postări pe contul de socializare, s-a aflat că Monica Gabor, care între timp s-a întors în America, este proprietara în acte a vilei din Malibu cumpărate de către Mr. Pink. Iar asta, în caz de despărțire, ar putea constitui un impediment.

Monica Gabor este proprietara în acte a vilei lui Mr. Pink, din Malibu. Casa de lux costă 5,1 milioane de dolariMonica Gabor este proprietara în acte a vilei lui Mr. Pink, din Malibu. Casa de lux costă 5,1 milioane de dolari

Monica Gabor, proprietara în acte a vilei din Malibu

După ce a apărut zvonul că s-a despărțit de Mr. Pink, Monica Gabor a mers în Dubai, la sora ei, Ramona, iar apoi s-au relaxat în Grecia. Când toată lumea era convinsă că relația ei cu milionarul chinez e istorie, Monica s-a întors în America și a reluat povestea de dragoste cu acesta. Poveste care are și niște detalii neștiute până acum. Conform Wowbiz.ro, Monica Gabor are mai multe drepturi decât e credea, fosta doamnă Columbeanu fiind proprietara în acte a vilei din Malibu a iubitului ei, Mr. Pink. Iar proprietatea este evaluată acum la suma de 5,1 milioane de dolari!

Citește și: Monica Gabor s-a împăcat cu Mr. Pink! Avem și dovada!

Citește și: Monica Gabor, primele imagini din vila din Malibu, după ce s-a împăcat cu Mr. Pink. Cum s-a fotografiat

Citește și: Larisa Iordache recunoaște că a avut momente când a vrut să renunțe la gimnastică: „Am renunțat la idee când părinții mei…”/ EXCLUSIV

Citește și: Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor, a trecut printr-o dramă cumplită: „Am fost violată de patru ori'

Imobilul de pe Via Venezia a fost achiziționat în anul 2014, cu 3,5 milioane dolari, de la milionarul Jeff Stibbel, partener de afaceri al regretatului supertar NBA, Kobe Bryant. Anterior, vila îi aparținuse lui Dan Cortese, fostă vedetă MTV.

Cum a devenit Monica Gabor proprietară

Deși este multimilionar în dolari, Mr. Pink este o figură extrem de discretă în peisajul de afaceri, drept urmare, atunci când a achiziționat vila a decis să nu-i apară numele în acte. Drept urmare, cumpărătorul proprietății din Malibu este o companie privată înregistrată în California, numită '88 Malibu LLC'. Companie care are doi acționari principali – unul este fondul de investiții ings International Investment Group, condus de Mr Pink în calitate de CEO, iar cel de-al doilea, Monica Gabor, care a devenit astfel coproprietară a vilei din Malibu, mai notează sursa citată.

Cum Mr. Pink Ginseng Drink, băutura lansată pe piață de milionarul chinez, nu a avut succes, fondul de investiții a a devenit inactiv. De asemenea, 88 Malibu LLC a fost suspendată din activitate în 2018, deoarece nu și-a reînnoit licența. Totuși, din punct de vedere legal, Monica Gabor este în continuare coproprietară a vilei din Malibu. Drept urmare, în cazul unei despărțiri, bruneta ar putea ridica pretenții.

Deocamdată însă, lucrurile par să fi revenit la normal în cuplul lor, după ce Monica a revenit la iubitul chinez.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter