Irinel Columbeanu, internat după ce s-a infectat cu COVID-19: „Mă tem pentru el”

Publicat pe

Irinel Columbeanu este infectat cu COVID-19! Vestea conform căreia Irinel Columbeanu se află internat în spital, în urma infectării cu Sars-CoV-2, i-a luat prin surprindere chiar și pe apropiații acestuia. Nicușor Stan a vorbit în premieră despre starea de sănătate a fostului milionar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu se numără acum printre persoanele care au fost infectate cu COVID-19. Acesta se află în acest moment la spital și primește toate îngrijirile necesare pentru a se recupera cât mai repede.

Irinel Columbeanu, internat după ce s-a infectat cu COVID-19: „Mă tem pentru el'Irinel Columbeanu, internat după ce s-a infectat cu COVID-19: „Mă tem pentru el'

Un prieten apropiat de-al fostului milionar, Nicușor Stan, a oferit primele declarații despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. Acesta susține că se roagă pentru ca amicul său să se vindece.

Citește și: Irinel Columbeanu, poreclit „Ileana” în tinerețe.Cine l-a alintat așa și de ce

Citește și: Ce relație are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lui, Irina, acum:„Când ne va fi dat să ne reîntâlnim…'

Citește și: Saxofonistul Kadin Năsturică, înmormântat cu onoruri militare. Fiul lui:„S-a dus la ceruri cu…'

Citește și: Mirela Vaida își dorește al patrulea copil:„Am ales și nume pentru fetița noastră'

Irinel Columbeanu, internat după ce s-a infectat cu COVID-19

Irinel Columbeanu se află în acest moment internat în spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov. Acesta a fost luat cu ambulanța de acasă deoarece starea sa de sănătate era din ce în ce mai agravată. Un prieten apropiat, Nicușor Stan, a oferit primele declarații despre cum se simte fostul milionar din Izvorăni.

Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat. Oricum, eu le recomand tuturor să meargă la spital în caz că fac COVID-19, nu este de joacă cu acest virus și dacă ești vaccinat, și dacă nu ești', a spus Nicușor Stan pentru FANATIK.

„Mă tem pentru el'

Se pare că Irinel nu s-a simțit bine nici înainte de a fi infectat cu COVID-19. Nicușor Stan a subliniat faptul că evoluția virusului ar putea fi influențată de problemele de sănătate ale fostului milionar și că se teme pentru el.

Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate, probleme cardiace plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă. Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză, o mână nici nu o folosește tocmai bine. Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine', a completat acesta pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter