De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță: „Nu prea e plăcut”

Publicat pe

Bursucu este foarte mândru de fiica lui, Anais și o iubește nespus de mult. Totuși, micuța crește și începe să îl pună în situații la care nu s-ar fi așteptat. Prezentatorul TV a dezvăluit care a fost motivul pentru care fetița lui refuza să se joace cu copiii la grădiniță. Micuța Anais prefera să stea mai mult cu doamna educatoare decât cu colegii ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bursucu este fascinat de fiica lui, Anais, pe care o iubește din tot sufletul. Fetița are trei anișori și deja îl pune pe prezentatorul TV în situații la care nu s-ar fi așteptat. Anais i-a relatat tatălui ei că nu vrea să se joace cu copiii de la grădiniță, iar motivul l-a luat prin surprindere pe Bursucu, care nu s-ar fi așteptat la un astfel de argument din partea fiicei lui.

De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță: „Nu prea e plăcut'De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță: „Nu prea e plăcut'

Bursucu a spus în cadrul emisiunii Teo Show că fetița lui a venit într-o zi de la grădiniță și i-a spus că îi place să stea mai mult cu doamna educatoare decât cu ceilalți copii pentru că colegii ei sunt urâți. Motivul l-a uimit pe Bursucu, care a încercat să îi explice fiicei lui că nu trebuie să gândească așa despre colegii ei.

Citește și: Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities:„Am luat-o personal'

Citește și: Viorica de la Clejani, externată, după ce a avut COVID-19.Cum se simte artista

Citește și: Cucu de la Survivor are COVID-19. Ce i s-a întâmplat în spital:„Simțeam că sunt într-un lagăr'

Citește și: Dima Trofim a devenit tată!Prima imagine cu bebelușul

De ce nu se joacă fiica lui Bursucu la grădiniță cu ceilalți copii

Bursucu a fost suprins când Anais i-a spus de ce nu vrea să se joace cu copiii la grădiniță. Acesta a încercat să îi explice fiicei lui că nu trebuie să gândească așa ceva despre colegii ei. Anais și-a ascultat tatăl și le-a dat o șansă celorlalți copii. Apoi, când a ajuns acasă, Anais i-a spus lui Bursucu că fetițele nu sunt chiar așa urâte, dar despre băieți are altă părere.

Mi-a spus: copiii sunt urâți! Eu i-am spus: „tati, n-au cum să fie copii urâți. Să te mai joci tu cu ei și o să vezi'. Astăzi a venit și mi-a spus „fetițele nu sunt așa urâte, dar băieții sunt urâți'.  (…) Să le spună copiilor că sunt urâți, nu prea e plăcut', a spus Bursucu despre fiica lui la Teo Show.

Bursucu a povestit amuzat de întreaga situație cu fiica lui. Pe de altă parte, când Teo Trandafir a aflat că micuța este născută în zodia Rac, i-a spus colegului ei că nu are de ce să își facă griji întrucât Anais se va schimba odată cu trecerea timpului. „Când va crește va deveni mai sensibilă', i-a spus Teo Trandafir colegului ei.

Bursucu, despre fiica lui: „Ai aparut cand trebuia'

Când Anais a împlinit 3 ani, Bursucu a scris câteva rânduri emoționante pe rețelele sociale și a spus că, de când fiica lui a apărut în viața sa, el a învățat ce înseamnă iubirea, fericirea și răbdarea. De asemenea, prezentatorul a mai afirmat că nu a crezut că va avea vreodată o fată atât de frumoasă și de deșteaptă. Bursucu a mai spus că n-o să uite niciodată prima întâlnire cu fiica lui, primul zâmbet al copilei sau cuvântul pe care Anais l-a rostit pentru prima dată.

„De cand ai aparut in viata mea, am invatat ce inseamna IUBIREA, FERICIREA si RABDAREA ! N-am crezut vreodata ca voi avea o fata atat de FRUMOASA, DESTEAPTA si FERICITA! Te asteptam de mult si-ai aparut cand trebuia.

Cu ochi mari, frumosi si un zambet minunat. Vrea sa stii ca n-am sa uit niciodata prima noastra intalnire, primul zambet, prima ta incercare de a sta in picioare, primul tau cuvant rostit vreodata! Te iubeste TATI‘, a scris Bursucu pe rețelele sociale despre fiica lui, Anais.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter