Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul: "Am făcut 7 teste"

Publicat pe

Ale de la Mireasa este însărcinată. Cei doi îndrăgostiți au decis să dea vestea cea mare chiar în emisiunea în care s-au cunoscut. Cum a aflat fosta concurentă că este gravidă, dar și cum a reacționat partenerul ei de viață la auzul acestei vești.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

S-au cunoscut la Mireasa și și-au continuat povestea de iubire și în afara casei. Ei bine, se pare că lucrurile au evoluat într-o direcție bună pentru aceștia, întrucât urmează să devină părinți pentru prima oară. Ionuț și Ale Raicu au făcut anunțul cel mare în cadrul emisiunii.

Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul: "Am făcut 7 teste"Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul: "Am făcut 7 teste"

Ionuț a fost extrem de emoționat în momentul în care a pășit în casă. Aștepta să o vadă pe Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii, și să-i dea vestea cea mare. Se pare că tânărul nu a crezut inițial că iubita lui este însărcinată, însă după ce au mers la medic li s-a confirmat totul.

Citește și: Cine e Ana Maria Punga de la Mireasa, sezonul 4: „Partenerul meu trebuie să fie…'

Citește și: Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4. Nu are un loc de muncă

Citește și: Emily Burghelea s-a căsătorit în secret. Prima fotografie în rochie de mireasă

Citește și: O mireasă din Rusia s-a aruncat în gol de la etaj, chiar în ziua nunții: „Marina nu sări, te…'

Ale de la Mireasa este însărcinată

Ionuț și Ale de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată. Tânara este însărcinată în aproximativ o lună și trei săptămâni. A decis să revină în casă pentru a-i putea spunea și Gabrielei Cristea, dar și fanilor.

Extrem de emoționată, Ale a spus că și-a făcut șapte teste de sarcină până în momentul în care a fost sigură că este însărcinată.

„Sunt însărcinată. Nu știm ce este, e puțin cam devreme. Abia am o lună și trei săptămâni. Niciodată nu am ascuns chestiile care sunt legate de viață, am fost întotdeauna așa cum am fost în sezonul unu. A fost și este o iubire. Eu cred că dintr-o iubire se poate naște cel mai frumos lucru. În iubirea noastră nu mai încăpeau două persoane și a zis să vină și a treia. Am făcut 7 teste, toate arătau două linii. El tot venea și mi spunea că a doua este ștearsă. Era panicat, spunea că poate nu e momentul, după spunea că ba da'a declarat Ale în emisiunea Mireasa.

Ionuț s-a blocat în momentul în care a aflat că o să devină tătic. După testele pe care iubita lui le-a făcut acasă, cei doi îndrăgostiți au decis să meargă și la un medic. Acolo, li s-a confirmat sarcina și abia și-au putut stăpâni emoțiile la auzul acestei vești.

„A fost și o surpriză, dar m-am blocat acum, nu știu ce să mai zic. Ea a aflat și mi-a spus și mie, dar nu am crezut. Am început să cred, iar după am fost la control', a recunoscut Ionuț.

Gabriela Cristea, mesaj pentru Ionuț și Ale

Gabriela Cristea i-a văzut crescând împreună și s-a bucurat din plin pentru fericirea lor. I-a felicitat și le-a urat toate cele bune.

„M-ați lăsat cu gura căscată! N-am ce să spun altceva decât să fiți sănătoși, să vă fie bine, tu să ai o sarcină ușoară, să treci cu bine peste toate. D-abia aștept să văd poze!', le-a transmis Gabriela Cristea viitorilor părinți.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter