Cine e Ana Maria Punga de la Mireasa, sezonul 4: „Partenerul meu trebuie să fie...”

Publicat pe

Cine e Ana Maria Punga de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta reality show-ului matrimonial are 26 de ani și s-a născut în Capitală. În acest moment lucrează ca asistent de vânzări și crede că a venit momentul să se căsătorească. A venit la emisiune în speranța că își va găsi sortitul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine e Ana Maria Punga de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta, care face parte dintre cele nouă fete care vor participa în competiția pe care o așteaptă mulți telespectatori.

Cine e Ana Maria Punga de la Mireasa, sezonul 4: „Partenerul meu trebuie să fie...'Cine e Ana Maria Punga de la Mireasa, sezonul 4: „Partenerul meu trebuie să fie...'

„Numele meu este Ana, am 26 de ani, locuiesc în București și sunt asistent vânzări. Mă consider o persoană carismatică și optimistă, îmi place moda, îmi plac bijuteriile și viața colorată cu verde pentru că verdele înseamnă speranță', a spus Ana Maria Punga de la Mireasă, în prezentarea sa.

Cine e Ana Maria Punga de la Mireasa, sezonul 4

Cine e Ana Maria Punga de la Mireasa, sezonul 4. Totodată, Ana Maria Punga de la Mireasa mărturisește se simte pregătită de căsătorie, iar prietena sa cea mai bună și părinții au susținut-o în ceea ce privește participarea sa la Mireasa, sezonul 4.

„Sunt pregătită pentru pasul cel mare și vârsta cam cere lucrul acesta. Partenerul meu îmi doresc să fie sigur pe el și să aibă curajul să ne cunoaștem și să formăm ceva frumos' a mai spus Ana Maria.

Citește și: Cine este Sebastian Nechifor de la Mireasa.A mai participat la o emisiune matrimonială

Citește și: Cine este Petrică Ioan Nemeș de la Mireasa, sezonul 4.Vrea să devină preot

Citește și: Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se căsătorește, la un an de la divorț

Citește și: Cristina Ciobănașu are un nou iubit?

Ce așteptări are Ana Maria Punga de la Mireasa sezon 4 de la viitorul iubit

Ana Maria de la Mireasă este singură de un an și jumătate. Spune că ultima relația a fost una la distanță și acesta a fost și motivul despărțirii.

Tânăra Se așteaptă ca în casa Mireasa să găsească un bărbat care să o susțină în tot ceea ce vrea să facă. De asemenea, preferă un caracter care se poate mula pe caracterul ei.

Un alt lucru interesant este că Ana Mariei de la Mireasa îi place să domine într-o relație și consideră că persoana de langa ea trebuie să fie mai tolerantă.

Ce premiu pune la bătaie sezonul 4 Mireasa

Fanii emisiunii Mireasa își pot urmări preferații la televizor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00. De asemenea, pot fi văzuți şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45. Sezonul cu numărul 4 al show-ului matrimonial oferă un premiu de 40.000 de Euro câștigătorilor.

În urmă cu ceva timp, înainte ca sezonul 4 să înceapă, Simona Gherghe se declara nerăbdătoare să-i întâlnească pe noii concurenți. Emisiunea Mireasa a revenit pe micile ecrane după o pauză de câteva săptămâni.

„După câteva săptămâni de vacanţă, în care m-am deconectat total şi m-am bucurat din plin de timpul petrecut în familie, vă pregătim o mare surpriză. Ne întoarcem cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mireasa.

Sinceră să fiu, mi-e dor de orele petrecute în direct şi abia aştept să îi cunosc pe noii concurenţi, curajoşii care îndrăznesc să ne treacă pragul ca să-şi întâlnească marea iubire!’, mărturisea Simona Gherghe pentru a1.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter