Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4. Nu are un loc de muncă

Publicat pe

Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta really show-ului matrimonial are 23 de ani și spune că dorința ei cea mai mare este să își întemeieze o familie. Vrea să își găsească sufletul pereche și promite că dacă va cunoaște bărbatul potrivit, se va dedica total lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4. Vrea să își găsească sufletul pereche și promite că dacă va cunoaște bărbatul potrivit, se va dedica total lui.

Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa

Mihaela Constantin de la Mireasa. Tânăra s-a născut la Călărași și este una din cele nouă fete înscrie la Mireasa 2021, sezonul 4. Se consideră o persoană sufletistă care încă mai crede în dragoste adevărată.

Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4. Nu are un loc de muncăCine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4. Nu are un loc de muncă

„Sunt Mihaela, am 23 de ani și sunt asistent social. Mă consider o persoană sufletistă, încrezătoare și de-mi întâlnesc dragostea o voi urma precum floarea soarelui privește mereu spre soare', a spus concurenta în prezentarea sa.

Ce studii are Mihaela Constantin de la Mireasă

Mihaela Constantin de la Mireasă a studiat la Universitatea București și a absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență socială. Momentan nu are un loc de muncă, dar a lucrat în București ca funcționar și a făcut voluntariat, scrie A1.ro.

Mihaela Constantin de la Mireasa. Ea spune despre bărbatul ideal trebuie să fie atent și mai ales matur: „Îmi doresc foarte mult să îmi întemeiez o familie și vreau să am parte de cea mai frumoasă experiență din viața mea.

Îmi doresc un bărbat matur, dornic să își întemeieze o familie, bun, atent, iubitor și grijuliu', a mai spus Mihaela Constanti de la Mireasa, sezonul 4.

Citește și: Cine este Petrică Ioan Nemeș de la Mireasa, sezonul 4.

Citește și: Cine este Sebastian Nechifor de la Mireasa

Citește și: Cine este Alexandru Brebenoiu de la Mireasa

Când începe Mireasa, sezonul 4

Mihaela Constantin de la Mireasa. Mireasa, sezonul 4, începe în luna august, iar prima ediție va fi difuzată pe data de 28 august, de la 13:45, la Antena 1. Show-ul matrimonial, va fi prezentat tot de Simona Gherghe.

Concurenții care intenționează să se căsătorească au de parcurs un drum plin de emoții. Rămâne de văzut cum se vor descurca, ce relații se vor forma în noul sezon și cine va pleca acasă cu marele premiu.

Cine a câștigat sezonul 3 de la Mireasa

Liviu și Maria au câștigat Mireasa, sezonul 3. Cei doi au câștigat premiul de 40.000 de Euro. După ce și-au unit destinele în fața telespectatorilor și au depășit cu brio orice obstacol care s-a ivit în relația lor, telespectatorii au decis ca Liviu și Maria să plece acasă cu marele premiu în valoare de 40.000 de Euro, pentru că ei au fost desemnați câștigătorii Mireasa.

„Nu ne vine să credem, suntem fericiți', a declarat Liviu, vizibil emoționat, după ce a aflat că el și Maria sunt câștigătorii emisiunii Mireasa.

Cei doi au mărturisit și ce vor face cu banii. „Cred că ideea de câștigători, pe lângă bani, că am învins totul, contează mult. Cu banii, o să-i punem acolo, să ne luăm un apartament în București, să nu mai fie discuția Giurgiu-Maramureș, a dezvăluit Maria.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter