Vlad Crețu și iubita lui, Cristina, s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Vlad Crețu s-a căsătorit în mare secret cu aleasa inimii sale, Cristina. Solistul și chitaristul care a lansat câteva hituri la începutul anilor 2000, a spus cel mai important „da' din viața lui. Vlad Crețu și Cristina s-au căsătorit civil pe 1 septembrie, iar la două săptămâni distanță, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlad Crețu și iubita lui, Cristina, s-au căsătorit în mare secret. Vă amintim că Vlad Crețu a făcut senzație la Eurovision. În 2007, el s-a alăturat lui Kamara și lui Andrei Ștefănescu și, alături de alte personaje cunoscute din lumea muzicii românești, formau trupa Todomondo. Trupa a reușit să câștige selcția Eurovision și să plece la Helsinki cu melodia Liubi, liubi, I love you, reușind să se claseze pe locul 13 în finală.

Vlad Crețu și iubita lui, Cristina, s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntăVlad Crețu și iubita lui, Cristina, s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Acum, Vlad Crețu s-a căsătorit, spunând cel mai important „da' din viața lui. Artistul și iubita lui Cristina, care este artistă la rândul ei, și-au unit destinele. Cei doi s-au căsătorit civil pe 1 septembrie 2021 și alături le-au fost familia și câțiva prieteni apropiați, potrivit fanatik.ro.

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile'/ EXCLUSIV

Citește și: Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani:„Sunt atras de ceva vreme de…'

Citește și: De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță:„Nu prea e plăcut'

Citește și: Cu ce se ocupă Cătălina Mustață, după ce a plecat în America:„Am un microfon profesional cu mine și…'

Vlad Crețu și iubita lui, Cristina, s-au căsătorit

După cununia civilă, la două săptămâni distanță, Vlad Crețu și Cristina s-au căsătorit religios. Evenimentul a fost unul restrâns, precum cununia civilă. Alături le-au fost tot familia și prietenii apropiați. După cununia religioasă, a avut loc și o mică petrecere de nuntă, iar rochia de mireasă purtată de Cristina, violonistă din orchestra Operei Naționale București, a fost absolut superbă.

Cum am spus, evenimentul a fost unul restrâns și s-a desfășurat în aer liber, iar invitații s-au distrat pe cinste.

Un vis împlinit. Mulțumim tuturor celor ce ați luat parte la evenimentul nostru. Cu toții ați contribuit la crearea unei atmosfere minunate', a transmis Vlad Crețu, după nuntă.

Cum s-au cunoscut Vlad Crețu și soția lui

De-a lungul timpului, Vlad Crețu și Cristina au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor. Chiar dacă cei doi sunt împreună de mai mulți ani, n-au vrut să se afișeze foarte mult, trăindu-și povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Vlad Crețu și soția lui s-au cunoscut la un eveniment muzical care a avut loc în București. Amândoi au fost invitați să cânte acolo.

Vlad Crețu a fost fermecat de Cristina și a admirat-o în timp ce aceasta cânta, alături de orchestră, la vioară. Ulterior, artistul și-a făcut curaj și a abordat-o după recital. De atunci, cei doi au început să vorbească tot mai mult, să se cunoască și mai bine și să fie de nedespărțit.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter