În ce relații au rămas Elena Ionescu și Dragoș Stanciu după divorț: "Ne-am iertat..."

Publicat pe

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat, în anul 2019, după doar un an de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Răzvan, pe care îl iubesc nespus. Însă, în ce relații au rămas după ce au decis să se despartă? Câștigătoarea Survivor România vorbește despre fostul soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În anul 2019, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au decis să se despartă. Chiar dacă erau căsătoriți de doar un an, au ajuns la concluzia că nu se mai înțeleg și au luat hotărârea să pună punct relației.

În ce relații au rămas Elena Ionescu și Dragoș Stanciu după divorț: "Ne-am iertat..."În ce relații au rămas Elena Ionescu și Dragoș Stanciu după divorț: "Ne-am iertat..."

A fost o perioadă foarte grea pentru câștigătoarea Survivor România, ținând cont că a fost nevoită să își crească băiețelul singură. Însă, după doi ani după ce au decis să divorțeze, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au decis să comunice de dragul băiețelului lor.

Citește și: Cine este Elena Ionescu de la Splash! Vedete la apă. A trecut printr-un divorț dureros

Citește și: Elena Ionescu a făcut anunțul despre câștigătorul Survivor 2021! Elena, Albert sau Zanni?

Citește și: Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities: „Am luat-o personal”

Citește și: Dima Trofim a devenit tată! Prima imagine cu bebelușul

Cum se înțeleg Elena Ionescu și Dragoș Stanciu după divorț?

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi, însă, au decis să divorțeze în anul 2019 din cauza neînțelegerilor. Însă, pentru că au împreună un copil, aceștia au fost nevoiți să țină legătura unul cu altul.

La momentul actual, artista susține că ea și fostul soț au o relație foarte frumoasă și civilizată. Ba chiar mai mult, frumoasa brunetă a adăugat faptul că au reușit să se ierte reciproc.

'Avem o relație foarte frumoasă, civilizată, vine are grijă de Răzvanel în weekend, îl ia, acum e la el acasă, s-a dus să-l tundă, face niște sacrificii de care eu personal nu eram conștientă că se putea și acum le văd și apreciez foarte mult. Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă cu înțelepciunea de a crește acest copil și de a încerca să nu-i creăm lui suferință', a spus Elena Ionescu.

Elena Ionescu nu este pregătită pentru o relație

Au trecut mai bine de doi ani de la separarea de fostul soț, însă Elena Ionescu nu vrea să își găsească pe cineva. În momentul de față, recunoaște că îi este tare greu să se îndrăgostească și să-și formeze o relație.

'Încerc să-mi găsesc liniștea departe de ochii lumii acum. În momentul ăsta mi-e greu să mai trăiesc momentul de îndrăgosteală, dar acum gândesc mult mai rațional și mă deranjază rațiunea asta. Pentru că, uneori, pui din start o etichetă unui om pe care poate nu o are. E rău să gândești prea mult unori, riști să rămâi singur. Eu sunt disponibilă, dornică, dar vreau totul sau nimic', spunea Elena Ionescu la Antena Stars.

sursă foto- Captură Video și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter