Conflict de proporții la Bravo, ai stil! Otniela și Ioana Filimon, replici acide în emisiune

Publicat pe

Confict de proporții la Bravo, ai stil! Otniela și Ioana Filimon își vor arunca cuvinte dure în ediția din seara aceasta. Tensiunea este din ce în ce mai mare, iar concurentele vor să arate ce au mai bun. Dezvăluiri fără perdea la Bravo, ai stil!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Un nou sezon Bravo, ai stil! Celebrities le aduce telespectatorilor ținute extravagante, momente extrem de speciale, dar și discuții aprinse între concurente. În ediția din seara aceasta, Otniela și Ioana Flimon își vor arunce cuvinte dure.

Conflict de proporții la Bravo, ai stil! Otniela și Ioana Filimon, replici acide în emisiuneConflict de proporții la Bravo, ai stil! Otniela și Ioana Filimon, replici acide în emisiune

Conflict de proporții la Bravo, ai stil! Celebrities. Otniela și Ioana Filimon au fost împreună și îl altă competiție, iar relația dintre ele nu era una prea bună. De când au pășit în platoul emisiunii stilistice, cele două și-au comentat ținutele, s-au ironizat și chiar s-a pus problema că sunt rivale.

Citește și: Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities: „Lumea m-a luat la șuturi”

Citește și: Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!, despre operațiile estetice: „Online-ul este un mediu foarte agresiv”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. Ce emisiune va prezenta

Citește și: Gabriela Prisăcariu a dezvăluit numele băiețelului ei și al lui Dani Oțil. E unul special

Otniela și Ioana Filimon, replici acide la Bravo, ai stil!

În promo-ul ediției din 24 septembrie, se arată o discuție aprinsă între Ioana Filimon și Otniela. Cele două concurente își vor arunca cuvinte dure în ediția din seara aceasta de la Bravo, ai stil!

De când a început show-ul stilistic, acestea și-au comentat ținutele într-un mod nu tocmai plăcut, au comentat despre notele obținute și chiar au fost momente în care s-au ignorat.

Ei bine, în ediția din seara aceasta, Ioana Filimon și Otniela vor avea parte de o discuție aprinsă, iar totul va porni de la ținuta pe care o poartă concurenta.

„Să-ți cureți aura trebuie să faci...Tu să nu mai vorbești deloc', spune Otniela, moment în care este întreruptă de Ioana Filimon.
„Cred că mai bine dai sfaturi pentru tine. (…) Deci m-au apucat toate spumele', spune Ioana Filimon, vizibil iritată de prezența Otnielei.

Mădălina Pamfile are stilist

Tot în ediția de vineri seara, 24 septembrie, Mădălina Pamfile recunoaște că are stilist, ceea ce înseamnă că ținutele sunt făcute de cineva priceput.

„Eu recunosc că am parte de ajutor”, spune Mădălina Pamfile.

Însă, Ruxi consideră că este în minus la Bravo, ai stil!, pentru că nu are stilist.

„Eu aș putea fi în minus pentru că nu am stilist”, a declarat și Ruxi la Bravo, ai stil!

sursă foto- Captură Video și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter