Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!, despre operațiile estetice: "Online-ul este un mediu foarte agresiv"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Un munte de talent, o femeie carismatică și mult prea modestă pentru jungla showbiz-ului românesc. Cine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!, dincolo de vocea inconfundabilă care i-a adus succesul? Despre cele mai frumoase momente din viața ei, despre frici, eșecuri și realizări a vorbit cu maximă sinceritate în interviul de mai jos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicoleta, trebuie să recunoaștem faptul că arăți diferit față de
momentul debutului în showbiz, la concursul muzical. Ai simțit, în carieră, presiunea pentru imagine, pentru look? Crezi că se pune prea mare accent pe aspectul fizic?

Cred că trăim într-o lume în care presiunea față de felul în care arăți este foarte mare și din acest motiv se ajunge la body shaming foarte agresiv în ziua de astăzi. Persoanele ajung să recurgă la foarte multe operații estetice. Nu sunt împotriva lor, atâta timp cât sunt făcute cu măsură, dar, în unele cazuri, merg într-o extremă, unele femei nu mai arată a ființe umane doar din dorința de a atinge acea „perfecțiune pe care o vedem în social media.

Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!, despre operațiile estetice: "Online-ul este un mediu foarte agresiv"/ EXCLUSIVNicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!, despre operațiile estetice: "Online-ul este un mediu foarte agresiv"/ EXCLUSIV

Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!, despre operațiile estetice

Realitatea este alta și mi-ar plăcea să acceptăm faptul că toate femeile, chiar și cele care arată perfect, au și ele, poate, celulită sau acnee. Eu nu pot spune că sunt genul de om care s-a lăsat influențat de părerea celor din jur.

Mi-am schimbat lookul de nenumărate ori pentru că așa am vrut eu. M-am tuns scurt, pentru că mie îmi place foarte mult așa, deși au existat păreri că o femeie trebuie să aibă părul lung. Dar am simțit de multe ori presiune mai ales prin felul în care oamenii își exprimă părerile.

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți:”Suntem amândoi temperamentali”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!.A avut o adolescență dificilă

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile'/ EXCLUSIV

Citește și: Mirela Vaida își dorește al patrulea copil:„Am ales și nume pentru fetița noastră'

Nicoleta Nucă: „Online-ul devine din ce în ce mai nociv'

Online-ul este un mediu foarte agresiv și mi se pare că devine din ce în ce mai nociv, nu doar pentru persoanele publice, ci și pentru oamenii normali care urmăresc secvențele de comentarii răutăcioase și, mai ales, pentru generația tânără. Dar niciun lucru pozitiv nu vine fără reversul medaliei.

Nicoleta Nucă: „Încerc să nu țin minte lucrurile negative'

Spune-mi care crezi că a fost cea mai proastă apariție a ta din punct de
vedere vestimetar. Și cum ai ajuns în acea situație…

Nu îmi amintesc o situație de genul ăsta, nu pentru că aș fi o mare
fashionistă, dar încerc să nu țin minte lucrurile negative. Mai mult ca sigur au fost apariții poate mai puțin inspirate, dar stilul este ceva subiectiv. Dacă am purtat o anumită ținută, înseamnă că eu mă simțeam bine în ea, chiar dacă nu era în trend la acel moment.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Kanal D, Facebook, Instagram


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter