Cine este Elena Ionescu de la Splash! Vedete la apă. A trecut printr-un divorț dureros

Publicat pe

Cine este Elena Ionescu de la Splash! Elena se află printre concurenții care vor participa la show-ul de la Antena 1. Cântăreața a făcut parte dim formația Mandinga și, după despărțirea de aceștia, s-a lansat solo. Bruneta este câștigătoarea primului sezon al emisiunii Survivor România, de la Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Elena Ionescu de la Splash! Vedete la apă. Pe lângă Elena, care este deja obișnuită cu adrenalina unui astfel de concurs, alți concurenți și-au anunțat până acum participarea în noul sezon Splash! Vedete la apă. Printre aceștia se numără Giani Kiriță, Chelsea Grandabura, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, Fachiru din Periș, Cătălin Cazacu, pălărierul Radu Itu, Dj Harra și Natalia Duminică.

Cine este Elena Ionescu de la Splash! Vedete la apă. A trecut printr-un divorț durerosCine este Elena Ionescu de la Splash! Vedete la apă. A trecut printr-un divorț dureros

În același timp, se pare că Andreea Antonescu , Andreea Tonciu, Crina Abrudan și Gabriela Cristea se află pe lista vedetelor care intră în show, însă puțin mai târziu.

Cine este Elena Ionescu, de la Splash! Vedete la apă

Elena Ionescu de la Splash s-a născut în anul 1988, la Caracal. A frecventat cursurile școlii populare de artă locale (secții de canto și teatru) și în prezent își continuă studiile artistice cu profesori de canto și instructori de dans din București.

În timpul carierei, Elena a participat la foarte multe concursuri, festivaluri și emisiuni TV ( Atenție se cântă – TVR2; Sunetul muzicii – TVR Craiova și altele).

Totodată, ea câștigat mai multe premii în muzică și a absolvit cursuri de modeling în Craiova. Consideră că Mandinga i-a oferit o șansă unică și vrea să demonstreze că poate să se ridice la înălțimea așteptărilor. A aflat de casting din presă și a avut curajul să se înscrie.

Mai mult, Elena a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2012 în Baku, Azerbaidjan cu piesa „Zaleilah”. În clasamentul final trupa Mandinga, alături de Elena, a ocupat locul 12.

Citește și: Cine este Giani Kiriță de la Splash! Vedete la apă. Iubita lui e de vârsta fiicei sale

Citește și: Cine este Raluca Podea de la Splash! Vedete la apă. A avut scandaluri uriașe cu soții Pastramă

Citește și: După 15 ani de stat în chirie, Elena Ionescu își cumpără casă cu banii de la Survivor

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Ionescu și Emanuel de la Survivor. Mama războinicului rupe tăcerea

Elena Ionescu de la Splash a câștigat Survivor România

În momentul în care Elena Ionescu a intrat în competiția Survivor, nimeni nu și-a închipuit că ea va fi cea care va lua marele premiu. Cu toate că nu a fost una dintre cele mai puternice concurente din competiție:

„Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băieţelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă. Vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin şi sper din tot sufletul să câştig pentru că asta este cea mai mare realizare pe care aş putea să o fac pentru el în momentul de faţă', declara Elena înainte de marea finală de la Kanal D.

Pe data de 31 mai 2020 Elena Ionescu a fost declarată câștigătoarea concursului Survivor, intrând în posesia premiului în valoare de 250.000 de lei. Ca urmare a experienței de la Survivor, cântăreața a compus piesa „Noaptea albă'.

Elena Ionescu de la Splash, în tandrețuri cu Jador

Jador și Elena Ionescu au acceptat provocarea verii! Aceștia și-au făcut curaj la ‘Splash! Vedete la apă și au sărit de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. În plus, cei doi au fost și protagoniștii unor momente mai intime, ceea ce le-a dat de gând fanilor.

Manelistul a făcut un gest interzis la ‘Splash! Vedete la apă! În timp ce își așteptau rândul la săriturile în apă. Artistul nu a rămas indiferent și a ‘poftit la formele voluptuoase ale Elenei. Jador nu s-a putut abține și i-a pus mâna pe posterior brunetei.

În mod surprinzător, Elena Ionescu nu a fost deloc deranjată de gestul lui Jador și l-a îmbrățișat cu patos. Pe internet, imaginille cu cei doi s-au viralizat imediat, iar cei mai mulți s-au întrebat dacă s-a înfiripat ceva între ei. Imaginile pot fi văzute în GALERIA FOTO de mai sus.

Elena Ionescu a divorțat după un an de căsnicie

După doar un an de mariaj, Dragoș Stanciu a decis să-i spună „adio' artistei din cauza „nepotrivirii de caracter’, cum spunea chiar el la momentul despărțirii. Nici măcar venirea pe lume a micuțului Răzvan Andrei nu i-a ajutat să revină la sentimente mai bune.

„Asa cum prea bine se stie, motivele care duc la esecul definitiv al unei relatii matrimoniale sunt privite in mod subiectiv de ambele parti, deci adevarul se afla pe undeva la mijloc si este normal sa fie asa. De aici si greutatea de a gasi „acul in carul cu fan’! La noi, situatia, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanta a caracterelor noastre, cat si o diferenta totala de a vedea o convietuire in comun. Daca vreti, mai direct, nu ne aflam pe aceeasi „lungime de unda’ in ce priveste modul nostru de a gasi secretul unei casnicii de lunga durata’, a marturisit fostul sot al Elenei Ionescu de la Splash.

Când începe Splash! Vedete la apă

Când începe Splash! Vedete la apă? Cel mai răcoritor show al verii va avea premiera pe 13 și 14 august, la Antena 1.

Concurenții vor parcurge antrenamentele alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, în fiecare vineri și sâmbătă.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt jurații emisiunii care va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter