Zanni a ajuns la spital cu noi probleme de sănătate: „O să am dureri toată viața”

Publicat pe

Zanni a fost încununat câștigătorul Survivor România, dar se pare că pe lângă trofeul de la Kanal D și marele premiu, a venit acasă și cu numeroase probleme de sănătate. După ce i-au descoperit o bacterie în sânge, Zanni a ajuns la spital, iar medicii au concluzionat că suferă și de alte afecțiuni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zanni a început vizitele medicale, după revenirea de la Survivor România, și a fost supus mai multor teste, în urma cărora specialiștii au descoperit că are mai multe probleme de sănătate. După ce a suferit de pe urma mușcăturilor de păianjen, care s-au infectat, Zanni a aflat că are o bacterie în sânge, iar acum a aflat despre existența unor noi probleme de sănătate destul de grave.

Citește și: În ce relații a rămas Zanni cu foștii concurenți de la Survivor: „Atitudinea Elenei Marin mi-a pus punct”/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras, primele declarații despre bărbatul misterios și mesajele pe care le-a găsit Zanni în telefonul ei: „Încerci să faci rău cuiva…”

Citește și: Cosmin Stanciu, adevărul despre cearta dintre Zanni și Ana Porgras, de la Survivor: „A avut probleme cu…”

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui: „Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…”/ EXCLUSIV

Se pare că Zanni are mari probleme cu genunchiul. În urma unui RMN, medicii au descoperit o afecțiune care nu îi permite câștigătorului Survivor România să facă efort o perioadă îndelungată de timp. Mai mult decât atât, specialiștii i-au explicat că va avea parte de dureri toată viața și va fi nevoit să își protejeze genunchiul ori de câte ori face efort fizic.

Zanni a ajuns la spital cu noi probleme de sănătate: „O să am dureri toată viața'Zanni a ajuns la spital cu noi probleme de sănătate: „O să am dureri toată viața'

Zanni de la Survivor, la spital cu afecțiune gravă la genunchi

De altfel, pe lângă faptul că va trebui să poarte genunchieră atunci când face mișcare, Zanni se întreabă dacă are rost să mai participe la alte concursuri, din cauza acestor probleme de sănătate. Cântărețul recunoaște că are câteva oferte, însă nu știe dacă are rost să își pună sănătatea în pericol, de dragul trofeelor.

„Mi-a zis doctorul că o sa am dureri toată viața și că trebuie să port genunchieră mereu când fac efort.

Am mai multe concursuri la care trebuie să mă duc și acum am așa un semn de întrebare dacă merită să merg sau nu. Oare merită să-mi dau piciorul pentru mai multe trofee?', a declarat Zanni.

Cu ce probleme de sănătate a rămas Zanni, după Survivor

După cum am povestit inițial, pe lângă durerile de genunchi, Zanni a rămas și cu alte probleme de sănătate, după competiția din Republica Dominicană. Tânărul este supus unui tratament cu antibiotice, menit să îl vindece de o bacterie pe care specialiștii i-au descoperit-o în sânge.

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic.

Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc', a precizat Zanni, pe youTube.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter