Ana Porgras, primele declarații despre bărbatul misterios și mesajele pe care le-a găsit Zanni în telefonul ei: "Încerci să faci rău cuiva..."

Publicat pe

Ana Porgras și Zanni aveau să ia pe toată lumea prin surprindere, atunci când au decis să rupă orice legătură, imediat cum au ajuns din Republica Dominicană în România. La vremea respectivă s-a spus că artistul a văzut mai multe mesaje în telefonul fostei gimnaste mai multe mesaje de la un bărbat misterios care l-au determinat să nu mai vorbească cu ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Din acel moment, toată lumea a început să se întrebe cine era interlocutorul Anei. Ei bine, de curând, fosta concurentă de la Survivor a plecat într-o mini vacanță la Brașov însoțită de o prezență masculină enigmatică. Bărbatul a apărut într-un story, așezat pe pat, iar fanii au făcut imediat legătura cu mesajele citite de Zanni.

Ana Porgras, primele declarații despre bărbatul misterios și mesajele pe care le-a găsit Zanni în telefonul ei: "Încerci să faci rău cuiva..."Ana Porgras, primele declarații despre bărbatul misterios și mesajele pe care le-a găsit Zanni în telefonul ei: "Încerci să faci rău cuiva..."

Dar, la puțin timp după apariția informației în spațiul public, Ana a oferit și prima reacție cu privire la ele, negând faptul că bărbatul ar fi același din conflictul cu Zanni.

„Aș vrea tare mult să clarific lucrurile și să vă spun că persoana respectivă nu este iubitul meu și nu avem nicio legătură, asta în primul rând. În al doilea rînd: mesajele primite de mine și văzute de Zanni nu erau de la persoana pe care ați publicat-o cum că ar fi iubitul meu!', a declarat fosta gimnastă, potrivit Wowbiz.

Ana Porgras neagă existența mesajelor invocate de Zanni

Mai mult, fosta Războincă spune că, de fapt, mesajele despre care Zanni vorbește, nu au existat niciodată. „Și nu în ultimul rând, ceea ce a declarat Zannidache despre mesajele văzute la mine în telefon sunt niște afirmații total neadevărate, nu au existat niciodată mesaje în care cineva mă înjură pe mine sau în care eu spun că vreau să mai apar și eu la televizor' nu a existat niciodată așa ceva.

Mi se pare exagerat sa încerci sa faci rău cuiva spunând niște minciuni atât de mari. Nu mi se pare corect să implicăm alte persoane, care nu au nicio legătura cu această poveste!', a mai declarat bruneta.

Citește și: Cum a debutat Ana Porgras în gimnastică și ce s-a întâmplat la întâlnirea cu Nadia Comăneci

Citește și: Ana Porgras de la Survivor, despre cele mai grele momente în gimnastică:'Am avut rupte picioarele, mâinile, degetele'/ EXCLUSIV

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit

Citește și: Ce probleme de sănătate are Zanni, după Survivor

Ce mesaje ar fi primit Ana de la iubit

Aflat în platoul emisiunii „În Oglindă', Zannidache a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care au vorbit pentru ultima dată cu Ana Porgras: „A venit Sebi la mine. Mi-a spus cineva să ai grijă cu Ana'. I-am zis că nu vreau să judec un om din ce aud, poate la viața ei a făcut ce a spus el, dar ne mai schimbăm în viață. Ana era super absentă în seara aia, nu era in apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească.

Lipsea o oră, se întorcea. A venit și spunea că mă iubește, că i-a fost dor de mine și ea dispărea cu jumătățile de oră. O simțeam că nu e ok deloc. Ea a venit cu încă un telefon, să mi-l dea mie.

Ea de fapt mi-a adus alt telefon ca să nu îi cer eu ei telefonul pentru că ea vorbea cu cineva. Ce vorbea ea, nu era problema mea. Era problema doar că ea susținea că mă iubește și vorbea cu alți gagii pe telefon. Într-adevăr, era o problemă, dar nu de gelozie. (…)

În cameră mi-a dat telefonul și m-a băgat ea pe Instagram, să se asigure că intru pe Instagram. Mă analiza și am direct cu tupeu, că am vrut să mă asigur de ceea ce simțeam', a dezvăluit Zanni de la Survivor România.

Zanni își dorește să se împace cu Ana

După ce și-au aruncat cuvinte urâte care le-a stricat relația de prietenie, acum Zanni spune că și-a dori ca Ana Porgras să îi mai dea o șansă. Informația a fost dezvăluită în unul dintre ultimele vloguri pe care le-a postat pe Youtube.

„Eu nu sunt certat cu nimeni și nu mă împac cu nimeni. Dacă se întâmplă că viață să mă aducă undeva cu cineva, se întâmplă. Nu mă împac, nu mă cert.

Nu mai vorbesc cu Ana că se pare că în competiție ne rezumăm la ceva frumos, și chiar cred că și ea a trăit povestea aia cu mine, dar acum că am ajuns la oraș, urmăritori, figuri, bani, mașini, șmecherii…nu mai este povestea ai acare a fost înainte între noi doi și acum fiecare se rezumă la ce contează pentru el.

Nu mi-a mai convenit mie. Dar ea e față bună, eu sunt băiat bun…fiecare cu viață lui. Dacă viață mă mai aduce lângă Ana sau lângă Jador, asta-i viața. Nu mă opun', susține Zanni despre împăcarea cu Ana Porgras.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter