Larisa Udilă a avut mari probleme după naștere: „Nu am fost în stare de nimic”

Publicat pe

Larisa Udilă a adus pe lume un băiețel sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor, iar problemele vedetei au apărut abia după naștere. Alături de soțul ei, Alexandru Ogică, Larisa a povestit cu lux de amănunte ce a pățit după ce și-a adus copilul acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Orice mamă știe cât de grele sunt primele zile cu bebelușul, iar Larisa Udilă a ales să fie deschisă față de urmăritorii ei și a povestit totul despre problemele prin care a trecut după naștere. Deși venirea acasă a micuțului Milan Alexandru a fost un motiv de bucurie pentru toată lumea, Larisa Udilă a recunoscut că a trecut prin clipe grele, la scurt timp după nașterea băiețelului ei.

Citește și: Însărcinată, Larisa Udilă a povestit plâgând despre suferința cauzată de COVID-19: 'Am burta ciuruită de injecții'

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: „Am plâns împreună minute în șir”/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă, probleme la naștere: „Copilul avea cordonul în jurul gâtului, eu aveam tensiunea 15'

Citește și: Larisa Udilă și Alexandru Ogică, primul interviu după ce s-au căsătorit: „Am plâns puțin'

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities' a dezvăluit că încă nu se simte pregătită în totalitate pentru noul rol, acela de mămică. Larisa Udilă este foarte speriată de complicațiile care pot apărea în cazul nou născuților și îi este teamă să își atingă băiețelul, având în vedere că este foarte mic. Mai mult decât atât, după naștere, Larisa Udilă s-a simțit depășită de probleme și a izbucnit în plâns de câteva ori.

Larisa Udilă a avut mari probleme după naștere: „Nu am fost în stare de nimic'Larisa Udilă a avut mari probleme după naștere: „Nu am fost în stare de nimic'

Larisa Udilă a avut probleme după naștere

„Bună, dragii mei prieteni, care îmi simt lipsa! Spun asta pentru că am primit foarte multe mesaje. Știu că vă este dor de mine, și mie îmi este dor de voi, dar nu am fost în stare să intru pe Instagram câteva zile, pentru că am trecut printr-un șoc.

Larisa nu mai este doar Larisa, este Larisa mămica, Larisa care a trebuit să stea acasă cu bebelușul. Cel puțin primele zile pentru mine au fost un pic traumatizante, de ce să vă mint? Mă simt foarte stângace în ceea ce fac, în acest moment.

Sunt sigură că Dumnezeu o să îmi dea putere să mă descurc din ce în ce mai bine, dar este stresul ăla, să nu îl rănesc, să nu… nu știu. Am avut câteva zile în care nu am fost în stare de nimic. Mi se părea că și când respiră pățește ceva, dar probabil mamele înțeleg și fetele care sunt însărcinate vor înțelege situația prin care eu am trecut', a declarat Larisa Udilă, în legătură cu micile probleme pe care le-a avut după naștere.

De altfel, Larisa are foarte mare noroc, pentru că în creșterea micuțului primește toată susținerea apropiaților. Atât mama ei, cât și soacra, mama lui Alexandru Ogică, o sprijină pe proaspăta mămică, iar unul dintre ajutoarele de nădejde ale Larisei Udilă este bunica ei, străbunica lui Milan Alexandru!

Larisa Udilă a fost nevoită să facă cezariană, de urgență

Din păcate, situația fostei concurente de la „Bravo, ai stil!' s-a complicat chiar înainte de naștere, motiv pentru care specialiștii au sfătuit-o să accepte operația de cezariană. La scurt timp după ce și-a strâns copilul în brațe, Larisa Udilă a povestit totul despre motivele care au determinat-o să ia această decizie.

Cred că 5 era ceasul și au început contracțiile groaznice, de la 5 până la 9 jumătate au fost contracții cu intensitatea de 90, în condițiile în care sunt femei la 100 care nasc.

Cele mai rele dureri pe care le-am simțit vreodată în viața mea. Copilul începuse să nu se mai simtă ok, să-i scadă pulsul, toată lumea mi-a spus să intru la cezariană, să las ambiția cu nașterea naturală. Așa că am decis împreună cu familia să facem cezariană, copilul avea cordonul în jurul gâtului și medicul mi-a spus că avea șanse de 0 cu colul meu care e groaznic, care nu voia să se înmoaie, să se dilate, să nimic', declara, la momentul respectiv, Larisa.

Sursa FOTO: Facebook & Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter