Însărcinată, Larisa Udilă a povestit plâgând despre suferința cauzată de COVID-19: ”Am burta ciuruită de injecții”

Publicat pe

Însărcinată în cel de-al doilea trimestru, Larisa Udilă a trecut prin momente de coșmar când a aflat că are COVID-19. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a făcut primele declarații printre lacrimi și a mărturisit cum se simte acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu lacrimile curând șiroaie pe obraz, Larisa Udilă a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate, după ce a fost infectată cu COVID-19. Viitoarea mămică se află încă în izolare și urmează un tratament cu antibiotic. Larisa Udilă a mărturisit că își face injecții în burtă și abia așteaptă să meargă la control să vadă că totul este bine cu băiețelul ei.

Însărcinată, Larisa Udilă a povestit plâgând despre suferința cauzată de COVID-19: 'Am burta ciuruită de injecții'Însărcinată, Larisa Udilă a povestit plâgând despre suferința cauzată de COVID-19: 'Am burta ciuruită de injecții'

„Eu sunt mai bine. Astăzi am ultima zi de antibiotic. Am burta ciuruită de injecții. Pe mine m-a afectat mai mult pentru că persoane din jurul meu au fost afectate, de aceea nu pot să revin încă pe Instastory.

Știu că mâine este ziua mea și multe dintre voi mi-ați scris și apreciez enorm susținerea voastră. A fost o perioadă atât de urâtă încât nu pot să vă exprim în cuvinte. Îmi doresc mult de tot să vă protejați pentru că nu este de joacă cu virusul ăsta. Până aucm l-am tratat și eu superficial precum mulți alții, vă spun să aveți grijă!

Bebelușul se mișcă, e foarte agitat, deci este bine…sper. D-abia aștept să termin cu tratamentul și cu izolarea și să merg la ecografie. Pentru că este săpătmâna mare și cred în Dumnezeu sunt sigură că toate persoanele din jurul meu vor fi bine. Trebuie doar să găsesc puterea să revin', a declarat Larisa Udilă.

Citește și: Însărcinată în al doilea trimestru, Larisa Udilă s-a îmbolnăvit de COVID-19: „Trec printr-o perioadă foarte grea'

Citește și: Larisa Udilă, momente grele în sarcină: „Mi s-a spus că e posibil să se nască cu Sindrom Down” / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: „Am plâns împreună minute în șir”/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă, probleme în sarcină: „M-a marcat foarte tare, nu credeam că mi se întâmplă mie”

Larisa Udilă a avut o sarcină toxică la început

Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, este însărcinată pentru prima oară și a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut în sarcină. Fosta concurentă de la Bravo, ai Stil, de la Kanal D, a dezvăluit că sarcina ei a început ca fiind una „toxică’, însă a uitat de toată starea de rău în momentul în care și-a văzut copilul la ecograf.

„Sarcina mea a început ca una toxică. Aveam stări de amețeală, vărsături, nu eram tocmai în largul meu, și tot așteptam să treacă această perioadă. La prima ecografie, aveam aceeași stare de amețeală și mi s-a făcut rău chiar înainte să urc pe patul de la ecograf. După ce mi-am revenit, medicul a spus că este timpul să fac cunoștință cu cea mai importantă persoană din viața mea: copilul meu!

Lumea și timpul s-au oprit în loc în momentul în care l-am văzut prima dată pe ecran. Mi-a trecut toată starea de rău. Am savurat fiecare secundă, l-am privit minute în șir și nu mă mai săturam să văd mica minune care crește în pântecul meu. Am organizat o petrecere pentru a afla atât noi doi, cât și cei dragi, sexul bebelușului. În momentul în care s-a spart balonul și am văzut culoarea albastră, știu că am spus o singură propoziție: „Bine ai venit în viața noastră, minune de la Dumnezeu!’, a spus Larisa Udilă pentru VIVA!.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter