Loredana, primele declarații despre melodia cântată cu 10 maneliști și criticile primite: „E o problema şi de rasism”

Publicat pe

Loredana Groza a lansat piesa Fericire împreună cu 10 dintre cei mai celebri maneliști. Proiectul a fost apreciat de foarte multă lume, dar a și stârnit controverse în spațiul public. Artista nu regretă că a acceptat să facă parte din acest proiect și a pus criticile și pe seama rasismului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza a lansat, împreună cu 10 maneliști, printre care Florin Salam, Jador, Culiță Sterp, Vali Vijelie sau Jean de la Craiova, melodia Fericire. Proiectul a stârnit mai multe controverse, pe lângă aprecierile de care s-a bucurat.  

Loredana, primele declarații despre melodia cântată cu 10 maneliști și criticile primite: „E o problema şi de rasism'Loredana, primele declarații despre melodia cântată cu 10 maneliști și criticile primite: „E o problema şi de rasism'

În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească şi pentru mine, de ce nu. (…) Mă simt blagoslovită. Şi această dragoste şi susţinere pe mine mă hrăneşte cel mai mult şi îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită', a declarat Loredana Groza, în emisiunea „Sinteza Zilei' de la Antena 3.

Citește și: Loredana Groza a lansat piesa Fericire împreună cu 10 maneliști.Cine se află în spatele acestui proiect

Citește și: Mihai Bendeac a sărutat-o cu patos pe Gina Felea!Anca Dinicu, roast de excepție la iUmor

Citește și: Albert Oprea și Maria Chițu, cuplu la Survivor?„Se țin în brațe sau dorm foarte apropiați'

Citește și: Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit 25 de ani de căsnicie.Fotografii de colecție de la nuntă

Loredana Groza: „Aici e o problema şi de rasism'

Loredana Groza crede că o parte dintre critici au la bază rasismul și că, faptul că este un proiect ieșit din comun, sochează.  

Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problema şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta', a continuat artista.

De asemenea, Loredana Groza a vrut să specifice că melodia nu este o manea, că este un gen muzical nou.

 „E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare', a mai declarat Loredana Groza.

Loredana Groza, despre cântăreții cu care a colaborat

Cântăreții de manele nu au știut, inițial, că Loredana Groza va face și ea parte din acest proiect. Singurul care a știu a fost Florin Salam, în rest, ceilalți au aflat la filmări. Artista a mai dezvăluit că s-au distrat la filmări și îi consideră „nişte gentlemani' pe cântăreții de manele cu care a avut ocazia să lucreze.

 „Ei n-au ştiut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care ştia, ceilalţi n-au ştiut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt nişte gentlemani, nişte oameni dichisiţi care au venit aranjaţi. Aşa sunt toţi lăutarii, care sunt priviţi de multă lume că şi cum sunt veniţi dintr-o subcultură', a mai spus  Loredana.

Acest proiect muzical îi aparține lui Costi Ioniță, care a reușit performanța să adune la un loc cântăreți din generații diferite.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter