Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu lansează hitul Survivor: "Piesa o să fie bombă"

Publicat pe

Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu sunt pregătiți să-și surprindă fanii cu hitul Survivor și deja au intrat în studioul de înregistrare. Jador și-a asigurat admiratorii că piesa va fi una cu adevărat specială și a făcut deja primele dezvăluiri despre ineditul proiect muzical.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pentru că featuringurile sunt la modă în ultima vreme, Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu s-au gândit să-și surprindă fanii cu o piesă care va deveni un adevărat hit Survivor. Asta pentru că toți trei au fost participanți ai show-ului-fenomen – Lino Golden în primul sezon, iar ceilalți doi colegi ai săi, în cel de-al doilea sezon.

Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu lansează hitul Survivor: "Piesa o să fie bombă"Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu lansează hitul Survivor: "Piesa o să fie bombă"

Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu vor să dea lovitura

După ce au părăsit survivor, cei doi Faimoși și-au unit forțele și au decis să-și surprindă fanii cu o piesă inedită. Așa a luat ființă colaborarea dintre Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu, un featuring care, cu siguranță, va întruni aprecierile fanilor celor trei, care nu sunt puțini.

Cel care a dat vestea a fost chiar Jador, care le-a promis admiratorilor săi o surpriză de proporții.

„Oameni buni, ne-am adunat aici toți trei să facem cea mai șmecheră piesă. Facem piesa asta, o să filmăm mâine. Este cel mai mare proiect muzical”, a mărturisit artistul.

Cât despre Cătălin Moroșanu, acesta a filmat în trecut și pentru un videoclip de-al lui Zanni, dar recunoaște că nu vocea este punctul său forte.

Citește și: Dramele din viața actriței Dorina Lazăr: „Bărbatul meu a murit de cancer. Fiicei mele i-a fost frică să nu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac a sărutat-o cu patos pe Gina Felea! Anca Dinicu, roast de excepție la iUmor

Citește și: Albert Oprea și Maria Chițu, cuplu la Survivor?„Se țin în brațe sau dorm foarte apropiați’

Citește și: Doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinții lui pregătesc parastasul:’Îi plăceau…’

'Eu nu prea le am cu vocea. Lansez o nouă piesă după șașe ani. O să vină și băiatul în trending acum, n-am ce face. Piesa o să fie bombă',  a mărturisit Cătălin Moroșanu.

Celor doi li se va alătura și Lino Golden, unul dintre concurenții Survivor din primul sezon, așadar colaborarea dintre cei trei se anunță de pe acum a fi una inedită.

Moroșanu nu e la prima colaborare de acest gen

De când a început show-ul din Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu și Zanni au avut mai multe diferende, cei doi concurenți aruncându-și cuvinte grele. Puțină lume știe însă că luptătorul de K1 și artistul se cunosc de mai mulți ani și că Moroșanu chiar a interpretat un rol într-unul dintre videoclipurile lui Zanni.

În urmă cu doi ani, Zanni scotea pe piață videoclipul Senzație în care l-a avut invitat și pe Cătălin Moroșanu, care-și juca propriul rol – cel al unui luptător. Cei doi, în pofida aspectului de David și Goliat, au o confruntare în ring, din care, evident, Moroșanu a ieșit câștigător. Scenele violente sunt însă doar trucate, dar, cu siguranță, cei doi protagoniști nu și-au închipuit că, doi ani mai târziu, vor deveni, din prieteni, dușmani!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter