Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Primele imagini cu cei doi

Publicat pe

Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit, cu care a plecat deja într-o vacanță. Fosta concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D a postat primele imagini cu noul partener, după despărțirea de Philip Albu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit, alături de care a plecat în Italia, în vacanță. Fosta concurentă de la Kanal D a postat deja prima imagine cu tânărul care i-a furat inima, însă a luat o decizie radicală. Se pare că Berna de la Puterea Dragostei nu vrea să scoată la iveală detalii despre noul său iubit, motiv pentru care nu l-a etichetat în postare și a avut grijă să îi acopere chipul.

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o: „Mi-a zis că mă iubește'

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei, noi detalii despre despărțirea de Philip: „Am vrut să cer ordin de protecție'

Citește și: Berna și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei au fost prietene, dar s-au certat: „Nu mai vreau să știu nimic”

Citește și: Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență, înainte de operațiile estetice. E cu totul alt om!

Chiar dacă, la scurt timp după despărțirea de Philip Albu, Berna de la Puterea Dragostei mărturisea că nu își dorește să intre într-o nouă relație, tânăra s-a răzgândit. Mai mult, în fotografia din mediul online, noul său iubit o ține în brațe pe Berna de la Puterea Dragostei și privește în lateral, semn că nici bărbatul nu voia să își dezvăluie identitatea.

Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Primele imagini cu cei doiBerna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Primele imagini cu cei doi

Berna de la Puterea Dragostei nu își dorea un iubit, după despărțirea de Philip Albu

Berna și Philip Albu au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragoste și din acest motiv au ajuns în marea finală a show-ului, în cel de-al doilea sezon. Relația lor a ajuns la final și, acum doar câteva săptămâni, Berna spunea că nu este pregătită să iubească din nou, pentru că încă are discuții cu fostul ei iubit.

„Trec printr-o perioadă foarte grea acum și nu sunt pregătitiă pentru o nouă relație. Și în momentul de față avem niște discuții, cu domnul Albu. El continuă în continuare să mă jignească. Face live și mă înjură. A zis că eu am murit, e foarte urât.

Eu nu puteam să îi zic așa ceva niciodată fostului meu iubit', a declarat Berna de la Puterea Dragostei, pentru WOWbiz.ro, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Philip Albu a fost agresiv cu Berna de la Puterea Dragostei

Berna de la Puterea Dragostei recunoaște că despărțirea de PHilip Albu a fost una dureroasă și susține că fostul ei iubit a agresat-o și i-a adresat jigniri în repetate rânduri, pe parcursul relației. Chiar dacă au luat decizia de a merge pe drumuri separate, Philip a continuat să fie posesiv și Berna a povestit, cu lux de amănunte, despre episodul violent prin care a trecut din cauza fostului iubit.

„Totul a început după ce ne-am despărțit. A început cu înjurăturile. Eu eram în Centrul Vechi, am mers să mânânc și l-am văzut în colțul străzii.

Am știut că mă amenință și urmează să îmi facă ceva. Era cu patru băieți, m-a înconjurat și m-a pus într-un colț, să nu se vadă absolut nimic.

Mă speriasem, prietena mea la fel. Ea a fugit. M-am simțit încolțită. Nu știam cum să îl fac să se calmeze. Chiar înainte să mă vadă, el se uita foarte urât la mine. În timp ce fugeam, el m-a tras de păr.

Eu nu mai aveam absolut nimic cu el. El a fost deranjat că am fost la o petrecere. Erau mulți acolo, Jador, Bianca Comănici, Nicholas Sax', a mai spus Berna, pentru sursa citată anterior.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter