După 15 ani de stat în chirie, Elena Ionescu își cumpără casă cu banii de la Survivor: ”Nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani”

Publicat pe

Elena Ionescu s-a dovedit a fi o luptătoare și s-a ambiționat să câștige Survivor, pentru a-i asigura băiețelului ei un trai mai bun. Artista are planuri mari cu banii câștigați de la Kanal D și îi va investi într-o casă pentru ea și copilul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Timp de 15 ani, Elena Ionescu a stat în București cu chirie și nu a reușit niciodată până acum să strângă o sumă atât de mare pentru a putea cumpăra o casă. Iată că visul ei de a avea propria locuință a devenit realitate, iar banii pe care i-a câștigat la Survivor România, 250.000 de lei, îi va investi într-o casă.

'Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el.', a declarat Elena Ionescu pentru Click!.

Elena Ionescu, despre dorul de copilul ei

Fosta solistă a trupei Mandinga a plecat în Republica Dominicană, iar acasă a rămas băiețelul ei, Răzvan, de doar un an. Elena Ionescu a mărturisit că cel mai dor i-a fost de copilul ei, dar și de ceilalți membrii ai familiei.

'Cel mai dor mi-a fost de Răzvan (n.r.- fiul Elenei Ionescu), de mama şi de tata, care s-au sacrificat pentru mine şi care au rămas singuri cu cel mic. La un an este greu să îl înţelegi, să-i cunoşti dorinţele şi nevoile reale. De cel mic mi-a fost cel mai dor, dar mi-a lipsit şi căţeluşa mea pe care o găsisem pe stradă şi e obişnuită doar cu mine. Am simţit că am părăsit-o şi pe ea.', a mai declarat artista pentru sursa mai sus menționată.

După 15 ani de stat în chirie, Elena Ionescu își cumpără casă cu banii de la Survivor: 'Nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani'După 15 ani de stat în chirie, Elena Ionescu își cumpără casă cu banii de la Survivor: 'Nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani'

Elena Ionescu a fost foarte afectată la Survivor de lipsa băiețelului ei, iar asta a fost cea mai mare greutate din competiție pentru ea.

Citește și: Lora a trecut prin momente dificile în Bali, când prietenii ei s-au îmbolnăvit: „Febra dengue are, la început, simptome similare cu COVID-19. Am stat izolați împreună' / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter