Gigi Becali, pe cale să-și "piardă" și a treia fiică! Cristina, mezina familiei, în tandrețuri cu iubitul

Publicat pe

Nu e ușor să fii tată de fată, iar asta o știe cel mai bine Gigi Becali, care are trei! Recent, mezina familiei a fost surprinsă în tandrețuri cu un tânăr de care pare extrem de îndrăgostită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Viața e complicată atunci când ești tată de fată! Anul trecut în octombrie, milionarul din Pipera o conducea la altar pe fiica sa cea mare, Teodora, în timp ce Alexandra, fiica mijlocie, tocmai se despărțea de iubit… Acum a venit și rândul mezinei, Cristina să întâlnească dragostea, tânăra fiind surprinsă recent, în oraș, de paparazzii spynews în ipostaze tandre alături de un noul ei iubit.

Citește și: Dan Negru, despre vloggerul Alexandru Bălan, ale cărui incitări la agresiune sexuală au scandalizat o țară întreagă: „Nu căpiatul ăla e principalul vinovat, ci…” / EXCLUSIV

Risipă de gesturi tandre între cei doi îndrăgostiți

Cei doi au luat masa în oraș și au făcut risipă de gesturi tandre, iubitul Cristinei dovedindu-se extrem de protector cu noua lui cucerire. La plecare, în drum spre mașină, îndrăgostiții nu s-au ferit de privirile indiscrete, tânărul cuprinzându-și iubita de talie, în timp ce ea l-a strâns de mână cu afecțiune, mai menționează sursa citată.

Gigi Becali, pe cale să-și "piardă" și a treia fiică! Cristina, mezina familiei, în tandrețuri cu iubitulGigi Becali, pe cale să-și "piardă" și a treia fiică! Cristina, mezina familiei, în tandrețuri cu iubitul

Sora mijlocie, ghinionistă în dragoste…

Anul trecut, în familia lui Gigi Becali au fost… una caldă, una rece, deoarece, la scurt timp după nunta Teodorei, fiica cea mare, Alexandra, sora mijlocie, s-a despărțit de iubitul ei. Ce-i lipsea Alexandrei, o tânără frumoasă, deșteaptă și cu o situație materială incredibilă? Asta numai fostul ei iubit, Mihnea Grigoriu, ar putea să spună, dat fiind că acesta s-a săturat de fiica patronului FCSB și și-a îndreptat atenția spre un fotomodel sexy, Denisa Hodișan, cu care s-ar fi afișat încă dinainte de a încheia relația cu Alexandra Becali, scrie antena1.ro.

Citește și: Prima apariție în public a Melaniei Trump, de la iscarea protestelor violente din America. Prima doamnă a Statelor Unite a purtat o ținută sobră

Mihnea Grigoriu, un tânăr de bani gata, cunoscut ca „fante de Dorobanți', a făcut, se pare, o pleiadă de cuceriri printre domnișoarele din zonă, și nu i-a scăpat nici superba Denisa Hodișan, care nu este numai frumoasă, ci și deșteaptă, tânăra fiind absolventă a Facultății de matematică. Mai mult, Denisa, la doar 26 de ani, are un palmares de invidiat în lumea concursurilor de frumusețe: Miss Top Model International 2016, Miss Balkana 2017, Miss Planet Fotogenie 2017 și Miss Planet 2019.

Foto: Spynews, Libertatea, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter