Adevărul despre relația dintre Elena Ionescu și Emanuel de la Survivor. Mama războinicului rupe tăcerea: "Mi-am dat seama de apropierea sufletească"

Publicat pe

Au existat multe speculații cu privire la înfiriparea unei idile între Emanuel Neag și Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România. Mama războnicului face declarații neașteptate privind relația dintre cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tot mai mulți sunt de părere că pe cei doi i-ar lega mai mult decât o simplă prietenie, din partea războinicului fiind chiar semne clare care să indice că Elena Ionescu nu i-ar fi indiferentă.

Chiar dacă au făcut parte din echipe diferite și până la urmă au fost adversari în cadrul competiției și în cursa pentru cei 250.000 de lei, cei doi concurenți au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. La finalul concursului, cântăreața a ținut chiar să precizeze că intenționează să păstreze legătura cu Lola și Emanuel, punând chiar ăroblema unei colaborări în plan profesional.

Citește și: Adele Chirică terorizată și blestemată prin mesaje.Ce s-a întâmplat după ce a depus plângere la Poliție

'Sunt dansatori minunați amândoi și sper să facem un spectacol împreună', a menționat faimoasa.

Emanuel, despre Elena: „Este o femeie foarte frumoasă”

Emanuel nu și-a ascuns în totalitate sentimentele și a recunoscut la un moment dat, în timpul competiției, că o place pe Elena: „Este o femeie foarte frumoasă, interesantă, o mamă foarte foarte puternică, îmi place de ea! Este un om pe care l-am apreciat în concurs, dar și în camp de când taberele s-au reunit”. Singura reținere a războinicului pare să fie diferența de vârsta, care ar putea avea un rol decisiv.

Citește și: Mădălin Ionescu este faimos, dar puțini știu că are o soră și un frate.Uite cum arată familia lui!

Dilema dacă există sentimente dintre cei doi încă persistă, însă mama lui Emanuel a spus tranșat că a observat că fiul ei o place pe artistă: 'Din fața televizorului și cât îl cunosc eu pe Emanuel, mi-am dat seama de apropiere suflească din partea lui. Nu știu în cazul Elenei. Cred totuși că sunt doar prieteni', a declarat Cristina Neagu pentru Wowbiz.ro.

Un episod, însă, în care protagoniști sunt tot cei doi, arată că nici Elenei nu îi este indiferent Emanuel. În momentul revederii celor doi, după ieșirea din competiție, Lola a surprins pe cameră momentul îmbrățișării și încercarea artistei de a-l săruta, în glumă, pe războinic.

Adevărul despre relația dintre Elena Ionescu și Emanuel de la Survivor. Mama războinicului rupe tăcerea: "Mi-am dat seama de apropierea sufletească"Adevărul despre relația dintre Elena Ionescu și Emanuel de la Survivor. Mama războinicului rupe tăcerea: "Mi-am dat seama de apropierea sufletească"

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Cum decurge relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Un singur detaliu o supără adesea pe sportivă:„El îmi zice – nu ești la tenis, ușor!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter