Adele Chirică terorizată și blestemată prin mesaje. Ce s-a întâmplat după ce a depus plângere la Poliție

Publicat pe

Adele Chirică nu are deloc liniște și chiar dacă își vede de doar de treaba ei, fostul manechin nu este lăsat în pace. Ce i s-a întâmplat de această dată întrece orice limită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vedeta este terorizată cu mesaje în care este blestemată și ea și copilul ei, Davis, care suferă de Sindromul Dravet. Adele Chirică nu a mai suportat această situație și a mers la Poliție, unde a făcut plângere împotriva celei care nu-i dă pace de atât timp, potrivit Cancan.

Când credea că totul se va rezolva după ce va merge la Poliție, Adele Chirică a mai avut parte de o surpriză neplăcută. Fotografia manechinului a fost postată pe site-uri matrimoniale, unde era și un anunț total nepotrivit pentru o mamă cu un copil. În mesaj scria: 'Neața, sunt singură cu un copil. Salariată, mi-l cresc singură. Găsim și noi un tătic?' .

Citește și: Cine e Adele Chirică, femeia care a revoluționat sistemul medical din România. Tatăl copilului ei bolnav este un miliardar celebru și a obligat-o să facă testul de paternitate

'Leșin! Mi se folosesc pozele pe site-uri matrimoniale! Nu mai pot! Este un cont creat acum, e nou, mi-a trimis o prietenă toată nebunia asta', a fost reacția Adelei la aflarea veștii.

Pe site-ul respectiv a fost postată o fotografie în care apărea și copilul acesteia. Adele Chirică speră că totul se va rezolva și că va avea parte de liniște pentru a-și putea crește băiețelul.

Adele Chirică terorizată și blestemată prin mesaje. Ce s-a întâmplat după ce a depus plângere la PolițieAdele Chirică terorizată și blestemată prin mesaje. Ce s-a întâmplat după ce a depus plângere la Poliție

Ce este Sindromul Dravet

Dravet este o formă incurabilă de epilepsie, care debutează în primul an de viață și afectează unul din 20.000 de copii. În afară de crizele epileptice extrem de greu de controlat, este însotită de cele mai multe ori de tulburări de dezvoltare, întârzieri în apariția limbajului, instabilitate la mers.

Citește și: Incredibil, dar adevărat! Instanța a decis ca un miliardar să nu mai plătească școala particulară a fiului său, bolnav! Adele Chirică, primele declarații: „Davis nu merită tot acest război!”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter