Mădălin Ionescu este faimos, dar puțini știu că are o soră și un frate. Uite cum arată familia lui!

Publicat pe

Recent, Mădălin Ionescu și-a aniversat mama, ocazie pentru întreaga familie să se reunească. Iată cum arată frații celebrului prezentator TV!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe Mădălin Ionescu îl știe o țară întreagă, chiar dacă, de ceva vreme a ieșit din lumina reflectoarelor. La fel de faimoasă este și soția lui Cristina Șișcanu, care, deși s-a retras, de asemenea, de la TV, are o activitate ferventă în mediul online. Nu la fel de cunoscută este însă familia prezentatorului, pe care acesta a popularizat-o recent în mediul online.

Mădălin Ionescu și-a surprins recent fanii de pe conturile de socializare cu o fotografie rară, în care apare alături de mama și de cei doi frați ai săi, Dalina și Dragoș, la aniversarea mamei lor. Mama prezentatorului pare surprinzător de tânără, iar fratele și sora lui, deși au în comun „zâmbetul de familie”, nu îi seamănă deloc lui Mădălin…

Citește și: Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație: „Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei” / EXCLUSIV

De ce a plecat Mădălin Ionescu de la Kanal D

Acum mai bine de 3 ani, Mădălin Ionescu a luat decizia surprinzătoare de a părăsi Kanal D, deși emisiunea lui avea audiențe foarte bune. Care a fost adevăratul motiv? Fostul prezentator TV a luat decizia de a părăsi postul după ce și-a dat seama că avea alte viziuni în ceea ce privește presa tabloidă, dar se simțea și epuizat.

Mădălin Ionescu mergea în redacție de la ora 14.00, chiar dacă emisiunea începea la ora 22.00. Acesta și-a dorit să-și petreacă mai mult timp alături de familia lui, dar a recunoscut că la un moment a fost vorba și de banii pe care îi primea. Mădălin Ionescu a povestit la interviurile VIVA! că nu s-a certat cu cei de la Kanal D, ci că au rămas în relații chiar bune.

‘Sunt adeptul adevărului. O astfel de decizie a avut în spate a avut o mulțime de rațiuni. M-am gândit că după 17 ani am nevoie de o pauză. Aveam niște viziuni despre cum trebuie să evolueze televiziunea, pe care nu am reușit să le impun la acel moment. Nu am reușit să determin o serie de factori să înțeleagă cam cum trebuie să evolueze lucrurile și pentru că nu credeam într-un anumit mers al tabloidului. Eu m-am despărțit de cei de la Kanal D în relații foarte bune.

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: „Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!” Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

Am muncit enorm. Cred că am greșit din punctul acesta de vedere. E anormal să muncești acum. Cred că trebuia să gestionez altfel. Nu e normal ca un prezentator TV să stea 12 ore la serviciu. Eram epuizat. Consideram că meritam mult mai mulți bani. Am avut discuții pe tema asta, dar dacă era strict problema asta aș fi negociat până în pânzele albe și aș fi rămas acolo. Nu a fost nici măcar o ceartă cumplită. A fost un cumul de factori.’, a declarat Mădălin Ionescu la ‘Interviurile VIVA!’.

Mădălin Ionescu este faimos, dar puțini știu că are o soră și un frate. Uite cum arată familia lui!Mădălin Ionescu este faimos, dar puțini știu că are o soră și un frate. Uite cum arată familia lui!

Petra, fiica lui Mădălin și a Cristinei, a împlinit 3 ani

În plină pandemie, pe 29 aprilie, micuța Petra, fiica Cristinei Șișcanu, și a lui Mădălin Ionescu, a împlinit 3 ani, iar părinții ei au marcat evenimentul într-un mod spectaculos. În pofida distanțării sociale și chiar dacă nu a avut parte de o petrecere cu mulți copii, Petra s-a bucurat de o aniversare memorabilă, alături de părinți și cei doi frați ai ei mai mari, cu baloane imense, colorate, unicorni și un tort spectaculos.

Petra a fost îmbrăcată într-un outfit roz cu unicorni (cum altfel?), iar masa din curte a fost plină cu bunătăți, printre care și un vas imens cu sushi. Cât despre tort, micuța a fost foarte încântată de el și s-a înfruptat nerăbdătoare din glazura de marțipan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter