Andra, despre momentele grele din viața ei. „Mi-au furat pantofii din tren...”

Publicat pe

Andra este una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste de la noi. Însă drumul spre succes a fost unul greu și anevoios. Andra a fost invitată în podcastul „Fain & Simplu' al lui Mihai Morar, unde a vorbit și despre momentele grele din viața ei de artistă. La un moment dat, Andra a fost sunată de tatăl ei, care a povestit și el despre greutățile întâmpinate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a făcut mai multe mărturisiri emoționante din viața ei. Lumea nu o apreciază pe Andra doar pentru vocea ei incredibilă, dar ci pentru simplitatea și sinceritatea de care dă dovadă în toate momentele.

Andra, despre momentele grele din viața ei. „Mi-au furat pantofii din tren...'Andra, despre momentele grele din viața ei. „Mi-au furat pantofii din tren...'

Drumul spre succes nu a fost unul ușor, iar Andra își amintește de greutățile pe care le-a întâmpinat. Totuși, ea se bucura de fiecare moment, fiind mică la vremea respectivă. Tatăl ei a încercat mereu să o menajeze și să o țină la distanță de problemele care apăreau.

Citește și: Andra a dezvăluit de ce a plecat de la Vocea României:„Producătorii mi-au promis că…'

Citește și: Cum a fost Andra cerută în căsătorie de Cătălin Măruță.„Îmi tremurau picioarele'

Citește și: Drama din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce nepotul lui a murit:„Nu am zis niciodată până acum'

Citește și: Dana Săvuică a spus de ce a divorțat, după 25 de ani de căsnicie:'Infidelitatea partenerului…'

Tatăl Andrei, despre momentele grele din cariera fiicei lui

La un moment dat, Andra a fost sunată de către tatăl ei, iar Mihai Morar a încurajat-o să îi răspundă. Acesta a avut câteva întrebări pentru tatăl artistei. Celebrul moderator l-a rugat pe tatăl soției lui Cătălin Măruță să spună care a fost cel mai dificil moment de care își amintește că a trecut cu fiica sa.

Au fost mai multe momente grele', a spus tatăl Andrei.

De care tu șrii pentru că eu am fost menajată de tine și nu am știut lucrurile astea', i-a spus imediat Andra tatălui ei.

Da, copilul meu știa că trebuie să cânte, să își facă treaba și lucrurile să iasă bine. Au fost mai multe momente grele… unul, când am mers prima oară la Costi (n.r.: Ioniță) să înregistrăm și am dormit la cineva acasă și era un frig cumplit în cameră. Andra trebuia să cânte a doua zi, nu am vrut să răcească așa că l-am sunat pe Costi și ne-am mutat în toiul nopții, ca să mergem undeva unde era mai cald', a povestit tatăl artistei.

Andra: „Mi-au furat pantofii din tren'

Andra nu și-a amintit de momentul despre care a vorbit tatăl ei, dar a rememorat un incident neplăcut pe care l-a trăit în tren. În timpul unei călătorii cu trenul, artistei i-au fost furați pantofii. Pe de altă parte, Andra a povestit și ce era nevoită să mănânce.

Țin minte când am fost cu trenul, veneam spre București, și mi-au furat pantofii din tren. Noroc că mai avea o pereche de rezervă. Acum nu mai e la fel, dar înainte, cum erau magazinele alea din gară… nu avea de unde să îți cumperi nici măcar un sendviș ca lumea și ajungeam să mănânc acei biscuiți din pâine uscată. Mâncam din ăia până ni se făcea rău, că doar din aia găseam. Aia era mancarea noastră, mai schimbam aroma. Noi acum rădem de lucrurile astea, dar atunci, din dorința de a reuși, treceam peste momentele astea mai grele', a mai povestit Andra, în podcastul lui Mihai Morar.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter