Ascendent în Rac - trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Rac

Publicat pe

Ce înseamnă dacă ai ascendent în Rac? Spre deosebire de semnul tău zodiacal, care este determinat de ziua în care te-ai născut, ascendentul este determinat de momentul în care te-ai născut. 

Ascendent în Rac – trăsături de caracter

Pentru a fi specific, este determinat de ce semn zodiacal se afla la orizontul estic când te-ai născut și se schimbă la fiecare două ore. Poți să fii un berbec cu ascendent în rac, sau scorpion cu ascendent în rac. Semnul tău ascendent joacă un rol major în conturarea și definirea atitudinii, aspectului și primelor impresii pe care le faci.

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

La cineva care are ascendent în Rac, există o anumită delicatețe în felul în care interacționează cu ceilalți, prezentându-și părțile mai tandre, împiedicând în același timp să împărtășească detaliile lor mai intime și importante.

Cei cu ascendent în Rac au un descendent al Capricornului (punctul direct opus semnului Rac), ceea ce îi face să înțeleagă și să prețuiască nivelurile de interacțiune umană. Adică vor fi drăguți cu tine, dar nu ar trebui să te aștepți să prezinte o vulnerabilitate adevărată până când nu ți-ați dovedit loialitatea.

Citește și: Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Oamenii cu ascendent în Rac sunt genul care se prezintă la evenimentele cuiva important, își amintește de lucrurile care contează și te surprinde cu cadouri semnificative. Pur și simplu, dacă ești destul de norocos că ai intrat în inima unui ascendent în Rac, atunci vei simți, fără îndoială, afecțiunea lor.

Oamenii cu ascendent în Rac sunt conduși de Lună, ceea ce îi deosebește de majoritatea zodiacului, deoarece Luna nu este o planetă. Din acest motiv, ei se mișcă continuu prin diferite emoții și sunt influențați în special de sentimentele altora. Asta înseamnă că, atunci când sunt atenți la ceva, sunt cu totul cufundați în subiectul respectiv.

Racul este un semn de apă și, la fel ca un râu care curge, cei cu ascendent în Rac păstrează întotdeauna lucrurile în mișcare. 

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Când au în sfârșit ceva timp pentru ei înșiși, îi poți găsi de obicei acasă sau undeva unde se simt confortabil. Ei își prețuiesc singurătatea la fel de mult pe cât își prețuiesc prietenii și familia. Pot fi extrem de conștienți de emoțiile lor, motiv pentru care au nevoie de spațiu pentru a se reîncărca. Acestea fiind spuse, ei prosperă atunci când au un partener care îi poate ajuta să-și echilibreze starea de spirit și să le ofere logică pentru a-și echilibra sentimentele.

Zodiile cu ascendent în Rac au nevoie de mișcare și de călătorii continue. Apreciază joburile care le oferă posibilitatea de a se deplasa liber sau cel puțin o slujbă care le dă senzația că nu sunt blocați într-un anumit loc. 

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Ei prosperă în poziții de autoritate și aduc empatie la majoritatea interacțiunilor. Pot naviga sensibil prin situații dificile la locul de muncă. Oricât de mult le place să învețe de la cei din mediul lor de lucru, ei sunt, de asemenea, profesori uimitori, oferind informații minunate și o bogăție de cunoștințe.

Înclinarea lor naturală de a avea grijă de alții îi deosebește de multe alte semne ale zodiacului.

Oamenii se pot simți deosebit de confortabili în legătură cu ascendenții în Rac, ceea ce înseamnă că ar putea ajunge să-și arate părțile mai sensibile.

 Își doresc cu adevărat să-i vadă pe cei dragi simțindu-se bine. Dacă observă un prieten care are nevoie de ceva, vor face tot posibilul să se asigure că au ajutat.

 • Nu rata sa afli cum se calculeaza ascendentul!
 • Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

  Biografiile Vedetelor
  Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

  Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

  Revista VIVA!
  Revista VIVA!
  Newsletter