Cele mai cuceritoare zodii. Ce metode de seducție au

Publicat pe

Cele mai cuceritoare zodii. Atunci când vine vorba de seducție, fiecare nativ din zodiac are metodele proprii pe care le folosește să își cucerească viitorul partener. Fiecare zodie are secretele ei atunci când vine vorba despre acest capitol, chiar dacă unele sunt mai cuceritoare decât altele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine îți poate pune cu ușurință inima pe jar și te lasă să speri? Cine este timit și va trebui să muncești pentru a crea o relație? Iată ce părere au astrologii despre acest subiect.

Cele mai cuceritoare zodii. Berbec

Berbecii sunt un semn de foc și acest fapt îi face să fie în topul celor mai cuceritoare zodii. Fără niciun efort, ei sunt atrăgători, șarmanți și seducători. Fie ei bărbați sau femei, mai tineri sau mai bătrâni, cu sau fără experiență în relații.

Știu că sunt seducători așa că profită din plin de acest avantaj. Cu greu le poți rezista, iar femeia Berbec este privilegiata când vine vorba de noi cuceriri.

Cele mai cuceritoare zodii. Taur

Nici Taurii nu stau prost la acest capitol. Ei nu se străduiesc prea mult să cucerească o nouă dragoste, pentru că știu că au ceva aparte și profitată maxim.

El nu are nevoie să cucerească pe nimeni, în schimb sunt greu de cucerit dacă persoana care încearcă nu se ridică la standardele lui. Nativul Taur are un suflet mare şi generos cu cei din familie pe care îi iubeşte şi chiar cu unii prieteni pe care îi admiră.

Cele mai cuceritoare zodii. Gemeni

Atunci când vine vorba de seducție, armele zodiei Gemeni sunt poveștile, glumele, bancurile, curiozitățile și buna dispoziție.

Lor le este ușor să se împrietenească cu cei din jur, atrag atenția imediat cu râsul lor relaxat și cu talentul de a fi în prim plan, indiferent de situație. Unui Geamăn nu îi va fi greu deloc să atragă atenția unei femei pe care o dorește. Iar femeia Gemeni va știi cum să își folosească imaginația pentru a aprinde flacăra unui bărbat.

Cele mai cuceritoare zodii. Rac

Racii atrag mereu viitorii parteneri cu sensibilitatea și calmul lor aparent. Ei vor vorbi de la bun început despre dragoste, sinceritate, dăruire, familie și copii.

Niciodată nu au timp pentru aventuri. Când caută dragostea, o fac pentru tot restul vieții și vor pe cineva care să își asume întemeirea unei familii, așa cum își doresc și ei.

Cele mai cuceritoare zodii. Leu

Nativul Leu este unul dintre maeștrii în seducție ai întregului zodiac. Ei, fie ei bărbați sau femei, sunt înzestrați cu o karismă puternică din naștere, care atrage imediat privirile sexului opus.

Femeile cuceresc prin inteligența și spiritul lor viu, iar bărbații prin ideile lor aventuroase și prin dinamism. Mulți Lei se bucură și de trăsături fizice deosebite, spun astrologii, citați de Libertatea.ro.

Cele mai cuceritoare zodii. Fecioară

La capitolul seducție, Fecioarele nu au stat niciodată foarte bine. Sunt oameni prudenți și retrași, destul de bine calculați în dragoste și nu sunt deloc atrași de aventuri.

Când vine forma de metode de seducție, ei pot cuceri pe cineva doar prin inteligența lor rară și prin cunoștințele vaste pe care le etalează, dacă au un partener de discuție pe măsură.

Cele mai cuceritoare zodii. Balanță

Balanțele sunt calme, răbdătoare, tandre și atente la persoana pe care doresc să cucerească. Felul lor de a fi atrage parteneri care au și ei nevoie de o relație stabilă, fără mari pasiuni consumatoare de energie, dar cu multe satisfacții mici și frumoase.

Balanțele nu au nevoie de focuri nestinse. Ele au nevoie de echilibru și siguranță, de aceea nu sunt interesate de prea multe relații. Dar, atunci când dau de persoana potrivită sunt îngerași.

Cele mai cuceritoare zodii. Scorpion

Nativii Scorpioni au nevoie de multă pasiune pentru a se putea îndrăgosti. Dar, atunci când le pică cineva cu tronc nimic nu le mai stă în cale.

Cine este iubit și curtat de un Scorpion, este norocos pentru că va beneficia de toată atenția și de sprijinul lui necondiționat pe viață. Scorpionul îi va oferi inima și casa și tot ce are el pentru o căsnicie solidă și pentru o familie frumoasă, cu mulți copii.

Citește și: Top 3 cele mai geloase zodii

Citește și: Horoscop octombrie 2021

Cele mai cuceritoare zodii. Săgetător

Săgetătorul este fără doar și poate unul dintre cei mai mari cuceritori ai zodiacului. Este mereu în căutare de mici aventuri și ochi frumoși.

Niciodată nu poți avea prea multă încredere într-un Săgetător. Deși poate oferi foarte multe în dragoste, este nestatornic și te poate dezamăgi cât ai clipi. Nativul din această zodie te poate cuceri doar cu un zâmbet, dar sentimentele lui pot să nu fie profunde.

Cele mai cuceritoare zodii. Capricorn

Atunci când vine vorba despre dragoste, succesul și puterea sunt armele cele mai bune ale Capricornilor. Din acest motiv, mulți nativi din zodia aceasta sunt norocoși în carieră și în afaceri și capătă un statut social și financiar foarte bun încă din tinerețe.

Capricornii, însă, nu au nevoie să cucerească pe nimeni. De obicei, ei sunt cei vânați, mai ales bărbații Capricorni cu situații foarte bune și cu o siguranță de invidiat.

Cele mai cuceritoare zodii. Vărsător

Independența, agilitatea și ideile lor nonconformiste, îi face pe Vărsătorii parteneri plăcuți de discuție, sunt veseli, atenți, generoși și empatici. Chiar dacă nu sunt oameni prea atrăgători, firea lor deschisă îi ajută să atragă atenția sexului opus.

Ei sunt capabili să iubească enorm, mai mult decât alte zodii care au o anumită doză de egoism. Pentru ei parcă nici nu există termenul de egoist. Ei își oferă inima, sufletul, casa, banii, totul pentru liniștea și fericirea partenerilor sau familiilor lor.

Cele mai cuceritoare zodii. Pești

Peștii cuceresc ușor, doar trebuie să își privească viitorul partener. Nu sunt genul care să se îndrăgostească peste noapte și nici nu se implică în diverse aventuri.

Dar, atunci când își găsesc dragostea adevărate. Bărbații Pești oferă sentimentul de ocrotire și siguranță, iar femeile Pești oferă sentimentul că familia lor va fi cea mai liniștită și fericită.

Ei știu să se sacrifice pentru familie și pentru soțul sau soția lor și nu vor da un pas înapoi, dacă iubesc sincer.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter